Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Prístrešky pre motorové vozidlá

Datum: 19.11.2014

Poprední svetoví odborníci z oblasti meteorológie sa domnievajú, že táto zima bude mimoriadne silná. Údajne má byť najsilnejšou za posledných sto rokov. Jej najväčšiu intenzitu máme pocítiť na prelome januára a februára. Či už to bude pravda alebo nie, určite nezaškodí poriadne sa na ňu pripraviť. Aj preto Vám chceme predstaviť našu spoločnosť Cooperit s.r.o. Vieme Vám zabezpečiť kvalitný prístrešok na auto. Vaše vozidlo si iste zaslúži šetrný prístup a od toho sme tu my.

Unikátne spojenie

Naše prístrešky predstavujú unikátnu harmóniu medzi nadčasovou eleganciou a moderným dizajnom. Aj vo Vašej rodine to funguje tak, že hoci sa Vám podarilo do stavebných plánov zahrnúť garáž, zapratali ste ju všetkým možným a nezostalo tu miesto pre auto? Alebo si myslíte, že miesto pre vozidlo v dome je celkom zbytočné? Priestor predsa môžete využiť aj inak. Prístrešok nezaberie veľa miesta a môže byť veľmi pekným doplnkom Vášho domu, pretože vyzerá skutočne dobre. Pokiaľ si pod pojmom prístrešok pre auto predstavíte drevenú alebo klasickú zváranú konštrukciu, musíme Vás vyviesť z omylu. Toto už dnes nefrčí. Produkty, ktoré ponúkame my, sa hodia aj k novým moderným domom.

Spĺňame najprísnejšie normy

Na našom webe auto-pristresok.sk nájdete originálne výrobky z Japonska, ktoré spĺňajú prísne celosvetové normy. Tento fakt potvrdzuje aj označenie o CE zhode. Ako vo všetkom, i v tejto oblasti existuje množstvo lacných napodobnenín, ktorých kvalita a statika sú však otázne. Každý musí zhodnotiť sám, či mu za to stojí síce výhodnejšia cena, ale slabšia kvalita. Chcete svojho tátoša predsa dobre ustajniť, nie? Vyberať si môžete dvojitý alebo trojitý oporný systém, ktorý garantuje maximálnu stabilitu a odolnosť aj pri extrémnych poveternostných podmienkach. V závislosti od toho, aký oporný systém prístrešky majú, dokážu odolať vetru až do rýchlosti 150 km/h.

Sme inovatívni a zodpovední

Už z vyššie uvedeného sa dá vydedukovať, že od konkurencie sa líšime najmä kvalitou ponúkaného tovaru. Naše altánky pre vozidlá sú stabilné, no zároveň esteticky príťažlivé. Okrem toho sa hodia pre akýkoľvek typ vozidla. Ponúkame ich v základných líniách, ktoré spravidla obľubujete. Svojim klientom ponúkame inovatívne možnosti. Náš prístrešok sa javí ako ideálne riešenie do tuhej zimy, kedy viac nemusíte riešiť zmetanie snehu, ale aj do horúceho leta, kedy dobre padne malý chládok.

Nech sa páči, navštívte náš web a popremýšľajte nad investíciou, ktorá sa zaručene oplatí. 

Foto: auto-pristresok.sk

Čítané: 4699 x