Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Strešný box pre vaše lyže či snowboard

Datum: 12.03.2016

Chystáte sa na vytúženú dovolenku? Nebojte sa, to zvládnete. Pokiaľ si však „lámete“ hlavu nad tým, kam zmestíte batožinu, tu môže vzniknúť problém. Ak sa chystáte ako celá rodina, auto je príliš malé na to, aby ste tam zmestili všetky potrebné veci, lyže či snowboardy. Ak nemáte veľké auto a poriadny kufor, určite oceníte strešné boxy, ktoré si získalo priazeň už množstva ľudí. Ide o veľmi praktické riešenie, ktoré si môže zaobstarať vodič akéhokoľvek auta a využiť ho pri každom výlete či dovolenke. Ako si však vybrať takýto strešný box?

Ako si vybrať kvalitný strešný nosič a strešný box?

Pred samotným výberom je dôležité siahnuť po strešnom nosiči, ktorý pevne udrží strešný box. Ten sa môže upevniť viacerými spôsobmi; buď ho upevníte medzi strešný lem a rám dverí alebo do montážneho bodu, pričom najčastejšie ide o závit v streche automobilu. Tou poslednou možnosťou je upevnenie pre úžitkové vozidlá, a to na streche, kde je upevňovací bod vo forme otvoru alebo závitu. Strešné boxy sú ideálne na lyže a rôzne športové pomôcky, ktoré chcete využiť na dovolenke. Výhodou je, že majú dostatok úložného priestoru pre vašu batožinu, ktorá bude počas celej vašej jazdy pevne pripevnená popruhom. Nezáleží na tom či idete na dovolenku k moru alebo na zimnú lyžovačku, do strešných nosičov zmestíte naozaj čokoľvek! Protišmyková podložka zabezpečí maximálnu ochranu pred zošmyknutím a centrálne uzamykanie vám umožní bezpečné uzamknutie vďaka jednému otočeniu.

 

Pokiaľ aj vy hľadáte strešné nosiče, strešné boxy, ale i textilné reťaze, snehové reťaze či zimné pneumatiky, určite neváhajte a navštívte špecializovaný e-shop www.pneumatiky.sk, ktorý ponúka širokú škálu tých najrôznejších súčiastok a pomôcok pre vaše auto. Výhodné ceny, priateľský personál, spokojní zákazníci a kvalitné produkty sú dôvody, prečo si vybrať práve nás!

FOTO: pneumatiky.sk

Čítané: 3773 x