Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Prečo využiť operatívny lízing?

Datum: 29.06.2016

Operatívny lízing sľubuje slobodu, bezstarostnosť a mobilitu. Vyberiete si vhodný automobil, nastavíte si doplnkové služby a určíte si dĺžku trvania zmluvy. A po schválení vašej žiadosti môžete odísť v modernom vozidle, ktoré bude vyhovovať po všetkých stránkach vašim potrebám a požiadavkám. Operatívny lízing je vo svojej podstate dlhodobý prenájom vozidla, ktorý ale netrvá večne.

Po uplynutí zmluvy vozidlo navraciate leasingovej spoločnosti. Ale má to výhodu, môžete si vybrať nové žihadlo a pravidelne tak obnovovať svoj vozový park. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme špecialistu na operatívny lízing, ktorý sa vám neobráti chrbtom.

V tejto špecifickej oblasti pôsobí spoločnosť HERTZ Lease, ktorá vás nebude obmedzovať. Vo svojom portfóliu má vozidlá všetkých automobilových značiek, teda na svoje si prídu ako milovníci nemeckého Volkswagenu, tak aj priaznivci tradičnej Škody Auto. Aj veľké spoločnosti začínajú využívať výhody a predností operatívneho lízingu, pretože nie je tak finančne náročný ako investícia do vozového parku v hotovosti.

Komplexné služby od HERTZ Lease

Externý dodávateľ vozového parku má pod svojimi krídlami financovanie a ďalšie profesionálne služby týkajúce sa správy vozidiel. S operatívnym lízingom vám odpadajú starosti s pravidelným servisom, platením diaľničných poplatkov a cestnej dane, platením zákonného a havarijného poistenia či vedením elektronickej knihy jázd.

Spoločnosť HERTZ Lease ponúka produkt zvaný "full-service operatívny leasing", ktorý zahŕňa vyššie uvedené služby. A ako bonus vám poskytuje nepretržitú asistenčnú službu s možnosťou náhradného vozidla na päť dní zadarmo.

Ak chcete využiť atraktívne ponuky od spoločnosti HERTZ Lease, stačí vyplniť nezáväznú kalkuláciu prostredníctvom webových stránok. A potom vás bude kontaktovať špecialista, ktorý vám prezradí podrobnejšie informácie a podmienky.

 

 

Autorské právo: mangostock / 123RF Reklamní fotografie

Čítané: 6183 x