Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Rýchloupínacie snehové reťaze značky MODULA

Datum: 26.11.2017

S príchodom zimy je potrebné urobiť opatrenia aj čo sa týka vášho automobilu. Prioritou je, samozrejme, výmena letných pneumatík za zimné. Okrem toho by v rámci bezpečnosti na cestách mali byť súčasťou vašej výbavy aj snehové reťaze.

Bez ohľadu na veľkosť či typ vášho vozidla, mali by ste dbať na zvýšenú bezpečnosť vašich zimných pneumatík a mať tak svoju jazdu na zimných vozovkách pod kontrolou. 

Snehové reťaze si môžete vybrať vo viacerých prevedeniach. Sú dostupné pre každý typ vozidla a aj pri akejkoľvek situácii. V prvom rade svoje využitie nájdu snehové reťaze predovšetkým na miestach s vyššou nadmorskou výškou, alebo na miestach, kde sa vyskytuje väčšie množstvo snehu. No nemusí to znamenať to, že využitie nenájdu snehové reťaze aj v mestách. Nielen pri extrémnych prípadoch plných snehu či ľadu, ale aj pri jazde v meste, kde blato, piesok či sutina vedia narobiť poriadnu neplechu. Ak sa ich na cestách nahromadí veľa, dokážu znepríjemniť či dokonca znemožniť prejazd mestom v akomkoľvek ročnom období. A to je napríklad v prípade záchranných tímov veľmi nebezpečná situácia.

Zvoliť si môžete snehové reťaze v oceľovom prevedení, ktoré sú prispôsobené na väčšiu záťaž. Okrem toho sú vhodné aj pri vyššom výkone a vyznačujú sa dlhšou životnosťou. Sú vyrobené z kvalitnej ocele a dokážu zabrať aj v tých najnáročnejších podmienkach. Sú vyrobené tak, že bez akejkoľvek extra námahy dokážu prirodzenou činnosťou zvýšiť trakciu, podporiť akceleráciu či dokonca brzdný výkon na ľade a snehu. Okrem oceľových snehových reťazí si môžete pre svoje vozidlo vybrať textilné snehové reťaze. Tie predstavujú výbornú alternatívu k tým oceľovým. Sú ľahké, spratné a jednoducho sa používajú za akýchkoľvek okolností. Sú vyrobené z kvalitných a inovatívnych textílií a dokážete ich skladovať a udržiavať spratne a mať ich po ruke kedykoľvek. Sú zárukou efektívneho a časovo nenáročného obúvania, ale aj vyzúvania.

Rýchloupínacie snehové reťaze značky MODULA sú veľmi dobrým riešením, ktoré je šetrné a vy sa nemusíte báť, že vaše hliníkové disky sa ich používaním poškodia. Sú veľmi vhodné na všetky typy motorových vozidiel a ideálne sú predovšetkým pre vozidlá s obmedzeným priestorom medzi pneumatikou a mechanickými časťami vozidla.  

Tento typ snehových reťazí je typický systémom UNIVERSAL BOLT, ktorý je prispôsobený na všetky typy štrbín a kolies a tým pádom si nevyžaduje žiadne operácie pred montážou. Modul CS Grip je integrovaný prostredníctvom patentovej tlakovej pásky, ktorá sa bez problémov dá prispôsobiť a zapadne. Motoristi tak majú s využívaním týchto snehových reťazí zabezpečená bezpečná jazda a to v súlade so všetkými platnými normami. 

 

 

 

Čítané: 12913 x