Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Reality Exkluzív v Lučenci

Datum: 14.04.2014

Sídlo Exkluzív s.r.o. nájdete na adrese T.G.Masaryka 14/A, 984 01 Lučenec. Ďalšie pobočky sú v Banskej Bystrici, Brezne, Detve, Fiľakove, Kežmarku, Košiciach, Leviciach, Poltári, Rimavskej Sobote, Rožňave, Veľkom Krtíší a vo Zvolene. Reality Exkluzív s.r.o. členom Realitnej komory Slovenskej Republiky a ich významným partnerom je hypotekárne centrum spoločnosti BROKER SERVICE GROUP

Spoločnosť založili v roku 2011 manželia Monika a Róbert Moravčíkovci. Hlavným predmetom činnosti je sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností,prenájom hnuteľných vecí a reklamné/ marketingové služby. Tím maklérov spoločnosti sa neustále vzdeláva, pretože trh s realitami je non stop v pohybe a firma chce zabezpečiť, aby požiadavky jej klientov boli splnené čo najlepšie.

Realitná kancelária Vám ponúka štandardné služby ako poradenstvo, právny servis a všetky kroky, ktoré sú potrebné k uskutočneniu obchodu ako napr. znalecký posudok alebo návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Ďalej Vám vypracuje fotodokumentáciu nehnuteľnosti a bezplatnú inzerciu na viacerých webstránkach vrátane najväčšej siete realitných portálov na Slovensku - a zároveň ušetrí Váš čas pri prepise služieb a energií. 

Firma za Vás uhradí pri predaji alebo kúpe nehnuteľnosti poplatky u notára za úradné overenie podpisov na prevodových zmluvách, správne poplatky na katastri a právne služby, ktoré sú potrebné k úspešnému uzavretiu obchodu. Zákazník si hradí sám špeciálne služby právneho charakteru, jazykové preklady alebo tlmočnícke služby a znalecké a iné posudky na nehnuteľnosti. V prípade, že sa Vaša nehnuteľnosť nepredá v dohodnutom termíne, tak spoločnosť na seba preberá všetky náklady.

Reality Exkluzív s.r.o. majú za sebou už veľa úspešných obchodov, o čom svedčia aj referencie od klientov, ktoré nájdete na stránke spoločnosti. Preto ak chcete mať zaručený ľudský a zodpovedný prístup, zverte sa do rúk odborníkov. Budeme sa na Vás tešiť.

Čítané: 3676 x