Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Zľavové kupóny

Datum: 21.04.2014

Katalóg zľavových kupónov získava, uchováva, triedi a ponúka rôzne zľavové kupóny, akcie alebo kódy pre voľné použitie budúcich kupujúcich alebo návštevníkov stránok. Zameriava sa na zľavy cieľových objednávok do slovenských e-shopov a rôznych online služieb. Takýmto spôsobom pomáha ľudom šetriť.

Na portáli sú dva druhy zľavovových záznamov a to - akcie a kódy. Pri zľavových akciách nie je potrebné podnikať žiadne ďalšie kroky. V katalógu si nájdete vo vyhľadávaní medzi kategóriami, obchodmi alebo vo vyhľadávacom políčku konkrétnu zľavovú ponuku, ktorá je pre Vás zaujímavá a kliknete na tlačítko "využite akciu". A takýmto spôsobom sa dostanete na konkrétnu podstránku ponuky e-shopu. Ďalej sa už riadite podmienkami, ktoré sú pre danú akciu vyhlásené priamo na e-shopovskej stránke..

Rovnakým spôsobom si v tomto katalógu nájdete zľavovú príležitosť, ktorá Vás momentálne zaujíma a v sekcii kupón kliknete na tlačidlo "zobraziť". Týmto spôsobom sa Vám otvorí stránka e-shopu/služby, ku ktorej daný zľavový kód patrí. Potom môžete v e-shope nakúpiť a niekde v pribehu dokončovania objednávky zadať do vstupného políčka daný zľavový kód, ktorým dosiahnete na zľavu pre svoj nákup. Cena sa automatiky prepočíta.

Kde teda nájdete zľavový kód? Pri súčasne otvorenom e-shopovom okne sa musíte vrátiť na domovskú stránku a na mieste, kde ste pôvodne klikali na "zobraziť" je napísaný kód. 

Na url adrese katalógu www.kuponzlavovy.com nájdete zľavy na nákup napr. v textilnom e-shope bonprix.sk, v prírodnej lekárni etani.sk, v jednom z najväčších internetových obchodov na Slovensku hej.sk, obchode s chovateľskými potrebami zoohit.sk alebo mnohých ďalších. Stačí si len otvoriť danú internetovú adresu, kliknúť na sekciu obchody a nájsť si zľavu, ktorá Vás zaujíma. Poponáhľajte sa, aby Vás niekto nepredbehol. 

Čítané: 3238 x