Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Potrebujete výhodnú hypotéku? Pripravte sa na cestu k tej pravej

Datum: 21.11.2014

Vybavovanie hypotéky nie je zložité, ide tu skôr o to, že by ste si mali nachystať dosť veľkú dávku trpezlivosti bez ktorej to asi ani nepôjde. Prvotným krokom, ktorý musíte vykonať, je samotná návšteva konkrétnej pobočky. Práve tam sa dozviete o všetkých potrebných detailoch a náležitostiach, ktoré vás budú čakať. Zvoliť si však môžete aj cestu jednoduchšiu. Obrátiť sa môžete na finančné poradenstvo, ktoré vám náležitosti ohľadom vybavovania hypotéky podstatne uľahčí.

Na čo všetko sa treba pripraviť

Základom pri žiadosti o hypotéku je vypracovaný znalecký posudok. Znalcovi teda treba predložiť tieto  doklady:

-      List vlastníctva danej nehnuteľnosti

-      Doklad o nadobudnutí nehnuteľnosti

-      Geometrický plán nehnuteľnosti

-      Snímka z katastrálnej mapy

-      Fotky nehnuteľnosti

Až keď máte v rukách znalecký posudok a všetky predchádzajúce doklady, môžete urobiť druhý krok, ktorým je samotné podanie žiadosti o hypotéku v konkrétnej pobočke. Schvaľovací proces môže trvať niekoľko dní a je dobré počítať s tým, že vás pracovník banky môže v prípade akýchkoľvek otázok priebežne kontaktovať.

Jednoduchšia cesta k vysnívanej hypotéke

Spoločnosť Winners Group pomáha svojim klientom práve pri vybavovaní hypotéky. Ak teda potrebujete bezpečnú, a hlavne najvýhodnejšiu hypotéku, ste na správnom mieste. Svojim klientom sa svojimi profesionálnymi službami snaží uľahčiť vybavovanie, odbremeniť ich od zbytočných starostí a taktiež im šetrí čas.

Vybavovanie hypotéky je často behom na dlhé trate. Je preto dobré mať pri sebe niekoho, kto sa v tejto oblasti vie pohybovať skutočne dokonale. Winners Group vám pomôže so zhromaždením všetkých potrebných dokumentov v rámci vybavovania hypotéky. Okrem toho vám bez problémov vysvetlí všetky podmienky zmluvy aj bez toho, aby ste si ju museli celú prečítať. Už žiadne nezrovnalosti a nedostatočná komunikácia. Vyhnite sa im a buďte o krok vpred. Nechajte si odborne poradiť a stavte na hypotéku, ktorá vám bude ušitá na mieru.

 

 foto: Keerati, freedigitalphotos.net

Čítané: 2240 x