Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Trendové nápady pre dom a záhradu

Datum: 24.01.2015

 Byt neposkytuje tak veľa možností na realizáciu svojich predstáv ako dom. Aj preto nájdete stále viac stránok s doplnkami, ktoré sú určené práve pre domček a záhradku. Ak teda nebývate v byte, zbystrite pozornosť a obzrite sa, či aj vy nepotrebujete ešte čosi dokúpiť.

 

Nápadné maličkosti

         Celkový dojem z domácnosti dotvárajú často doplnky, ktoré sa zvyknú dokupovať postupne. Nosnú časť tvorí vždy nábytok, no po čase zistíte, že potrebujete ešte čosi navyše. Viaceré kúsky viete bez námahy nakúpiť aj online bez toho, aby ste museli niekam chodiť.

 

Do každej miestnosti

         Začnime kúpeľňou – práve tu potrebujete spravidla využiť každý voľnejší priestor na odkladanie pracieho prášku, telovej kozmetiky a ostatných drobností. Využívajte šikovné skrinky pod umývadlo, ktoré sa stali v mnohých domácnostiach hitom – z prázdneho miesta hravo vyčaria ukladací priestor. Nevyhnutné sú aj kvalitné prútené koše do ktorých sa skladne nahromadí špinavá bielizeň bez neestetického pohadzovania.

         Obývačka a určite aj spálňa sa nezaobíde bez doplnkov, ktoré môžu buď ladiť s ostatným nábytkom, alebo práve naopak vynikať a zámerne "nezapadať". Populárne sú nástenné dekorácie alebo neobyčajné vázy, ktoré ozvláštnia každý interiér. Kuchyňa ožije zaujímavými koreničkami, retro poličkami alebo nástennými nálepkami. Nezabudnite na veselý riad alebo farebné taniere, lebo spolu so žalúdkom jedia aj naše oči.

 

Všetko online

         Ako sme už spomenuli, nemusíte nakupovať v bežných predajniach, ktoré sú často aj tak predražené a navyše neponúkajú tak široký sortiment ako eshopy. Všetko pre dom viete nájsť online – skvelé nápady má napríklad Najdom.sk, kde sú aj chovateľské potreby a nápady pre záhradu. 

Čítané: 3404 x