Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Nezabudnite si vybrať kvalitný televízny stojan pre Vašu TV

Datum: 22.02.2015

Televízory sú v súčasnosti oveľa zábavnejšie ako kedysi. Okrem sledovania filmov a televíznych programov môžete hrať hry, surfovať na internete, počúvať hudbu ... Väčšina ľudí uprednostňuje kvalitné televízne držiaky, ktoré im umožnia skvelý uhol pohľadu pri sledovaní ich obľúbených seriálov alebo spomínaných filmov.  

Výber správneho televízneho stojanu pre Vašu televíziu je veľmi dôležitý. Chcete predsa stojan, ktorý bude v prvom rade bezpečný a kvalitný. Máte novú plazmovú televíziu? Bez ohľadu na to, aký druh televízie máte, je dôležité, aby bol Váš televízor v bezpečí na stojane. Hmotnosť a rozmery televízie sú tiež veľmi dôležité. Televízny stojan by mal vyzerať štýlovo a hodiť sa do miestnosti. Už dávno je preč doba, kedy sme sa v našich bytoch alebo rodinných domov stretávali s televízormi, ktoré zaberali zbytočne veľa miesta.

Televízny stojan je záležitosť, ktorú by ste určite nemali podceňovať. Chcete predsa zapôsobiť na pozvaných hostí alebo obchodných partnerov, prípadne potencionálnych zákazníkov s čo najlepším dojmom. Televízny stojan je ideálnym zástupcom kvality kategórie televízneho príslušenstva. 

Televízne stojany slúžia na pevné alebo pohyblivé umiestnenie Vašej televízie v priestore, kde ju nechcete alebo nemôžete mať na stene. Ide napríklad o zasadaciu miestnosť, konferenčný priestor, veľtrhy, obchodné priestory a mnoho iných miestností.

Televízny stojan sa skladá zo spodnej základne, ktorá môže mať jednu alebo viacero nôh a okrem toho obsahuje systém určený na uchytenie televízie alebo teda monitoru. Výšku tejto časti, ktorej úlohou je uchytiť monitor, môžete nastaviť podľa Vašich predstáv. Niektoré stojany umožňujú zavesenie televízie alebo sklopenie monitoru televízie.

Čo si treba všímať pri výbere stojanu?

Pri výbere stojana pre Vašu televíziu, by ste si mali všímať technické parametre. Nechcete si predsa kúpiť stojan, ktorý by nebol vhodný pre Váš monitor a jednoducho by ho neudržal. Stojany sú väčšinou konštruované na veľké uhlopriečky.

Televízny stojan umiestnite tak, aby ste oň nezakopli alebo ho nezvalili na zem. Aj keď majú stojany stabilnú základňu, nemusí vydržať každý náraz a zafixované kolieska môžu spôsobiť pád celého stojanu s upevnenou televíziou.

Televízne stojany pre plazmy sú obvykle širšie ako bežné televízne stojany. Je to preto, lebo plazmové televízie sú oveľa širšie a väčšie ako tie klasické.

Najbežnejším typom televízie sú CRT (katódové trubice). Tieto televízie majú tendenciu byť hlbšie a hranatejšie ako sú plazmy. Môžu byť veľmi ťažké, a preto by ste si mali vybrať pevnejší televízny stojan.

Veľké televízory sú čoraz viac populárne a ich ceny postupne klesajú. Ak aj Vy vlastníte takúto televíziu, je dôležité, aby ste si vybral televízny stojan, ktorý bude zodpovedať jej rozmerom.

Prezentačné stojany sú vyrábané v univerzálnych rozmeroch, a to v súlade s VESA štandardom. A tak neriskujete, že Vaša obrazovka nebude so stojanom kompatibilná. Jednoducho si skontrolujte VESA normu Vašej obrazovky a vyberte si stojan s rovnakými rozmermi.

Má Vaša showroom priveľké rozmery a bojíte sa, že všetci zúčastnení nebudú mať dobrý výhľad? Práve na tento účel poslúži stojan na LCD. Stojany sú výškovo nastaviteľné a tak si obrazovku umiestnite tak vysoko, ako je potrebné. A tak budete Vaša prezentácia dobre viditeľná.

Hodnotu VESA normy na Vašom televízore nájdete v popise televízora, ktorý udáva výrobca ak tento manuál nemáte tak stačí zmerať rozostup zvislých dier so závitom na zadnej časti televízora.

Čo môže televízny stojan ešte obsahovať?

Televízny stojan môže byť vybavený aj praktickou poličkou na DVD prehrávač, reproduktory alebo iné zariadenie. Tá je najčastejšie umiestnená na nohe stojana a jej výšku môžete nastaviť podľa toho, ako budete chcieť.

Vyššia trieda stojanov je vybavená aj hornou poličkou, ktorá je umiestnená nad televíziou a slúži pre videokonferenciu alebo pre ďalší zapojený prístroj ako je napríklad satelitný príjmač. Obe poličky tvoria voliteľné príslušenstvo, takže pokiaľ ich nebudete potrebovať, kľudne ich môžete dať dole.

Čierne televízne stojany sú čoraz viac populárne, či už v domácom alebo kancelárskom prostredí. Je to aj preto, lebo väčšina televízorov je čierna a vyzerajú veľmi elegantne. Väčšina stojanov je vyrobených zo skla, dreva alebo kovu, prípadne obsahujú kombináciu dvoch typov materiálov. 

Využitie televíznych stojanov

  • Domácnosti
  • Výstavy a veľtrhy
  • Konferencie a prednášky
  • Kancelárie a firemné priestory
  • Recepcia, čakárne, sály
  • Rôzne akcie

Špecializovaný eshop na Slovensku aj v Česku

Pokiaľ sa Vám zdá týchto informácií až príliš veľa, nezúfajte. Výber vhodného stojanu alebo držiaku nie je nič zložité. Je nutné, aby ste si dopredu stanovili určité priority, ktoré budete od stojanu požadovať. Predovšetkým profesionálne a dizajnové televízne stojany patria medzi finančne náročnejšie, ale treba si uvedomiť, že kupujete vec, ktorú môžete využívať omnoho viac ako 10 rokov a bude Vám stále slúžiť ako nová. U lacnejších stojanov nie je možné očakávať takú životnosť, ale to neznamená, že nie sú kvalitné a dostatočne bezpečné. 

Ak hľadáte televízne stojany, tak www.drziakyastoliky.eu je pre Vás  tým správnym riešením. Predávame kvalitné a cenovo dostupné LCD stojany, TV stojany, televízne stolíky, držiaky na TV a mnoho iného. Teraz nájdete všetko na jednom mieste. Vyberte si ten najvhodnejší typ držiaku, ktorý splní Vaše požiadavky.  

Výhody televízneho držiaku

  • Jednoduchá manipulácia
  • Bezpečnosť Vašej televízie
  • Množstvo možností nastavenia (sklopenie, natočenie na ľubovoľnú stranu)
  • Možnosť umiestnenia televízoru aj do rohu miestností
  • Niektoré držiaky umožňujú možnosť uzamknutia TV proti krádeži
  • Štýlový doplnok
  • Možnosť zvoliť si farbu

Ponúkame široký sortiment tovaru, čo je jedna z veľkých výhod nášho e-shopu. Sme popredným predajcom televíznych stojanov a držiakov na trhu už od roku 2008. Našim cieľom je nadobudnúť širokému spektru zákazníkov rozsiahly sortiment televíznych stojanov, držiakov a príslušenstva za bezkonkurenčné ceny.

Inštalácia držiakov je veľmi jednoduchá a hravo to zvládnete. V každom balení nájdete potrebný návod a súčiastky.

Prečo nakupovať práve u nás?

  • Nízke ceny
  • Vysokokvalitné výrobky
  • Možnosť osobného odberu na prevádzke v Rohatci
  • Autorizovaný predajca
  • Dlhoročná spokojnosť zákazníkov
  • Možnosť reklamácie, vrátanie tovaru
  • Popredný špecializovaný e-shop na Slovensku aj v Česku

 

 

 

 

FOTO: drziakyastoliky.eu

Čítané: 4300 x