Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Viete si vybrať vhodné osvetlenie do vašej domácnosti?

Datum: 10.07.2015

Svietidlá sú súčasťou každej jednej domácnosti. Umožňujú osvetliť jednotlivé miestnosti, čo oceníme najmä vo večerných hodinách, kedy už slniečko zapadne. 

Výber vhodnej farby svietidla do jednotlivých miestností

Pýtate sa, aké svietidlá a farby svetla sa hodia do obývačky, kúpeľne či detskej izby? Do obývačky sa hodia skôr žlté odtiene, do kuchyne alebo k čítaciemu stolíku biele svetlo, ktoré je najviac podobné dennému slnečnému svetlu. Do detskej izby môžete zvoliť tiež biele svetlo, ktoré je veľmi príjemné.

Do obývacej miestnosti sa hodia najmä stropné svietidlá, ktoré nádherne rozžiaria vaše doplnky a nábytok. Keď radi čítate, dobrý pocit z knižky môže bohužiaľ pokaziť nesprávne osvetlenie. Pokojne doplňte hlavné svietidlo aj lokálnym svietidlom vo forme malej lampičky. Tá vytvorí príjemné intímne osvetlenie a vy sa budete môcť sústrediť na vašu obľúbenú knižku.

Do detskej izby či spálne sú ideálne nástenné svietidlá, ktoré umožňujú efektívne osvetlenie daného priestoru. Pomáhajú vytvoriť teda príjemnú náladu a nebudú vás z nich bolieť oči či hlava. Pokiaľ by sa vám však zdali byť príliš malým svetelným zdrojom, pokojne ich môžete doplniť lustrom či už spomínaným stropným svietidlom. Výhodou je, že v súčasnosti je na trhu skutočne široký výber svietidiel, lustrov a osvetlení do domácnosti, ktoré vás svojim tvarom, farbou a v niektorých prípadoch až extravaganciou dokážu príjemne prekvapiť. Či už si zariaďujete byt, kanceláriu alebo len pracovňu, moderné svietidlá by vám určite nemali chýbať.

Široký sortiment svietidiel, bezkonkurenčné ceny

Internetový obchod www.profisvietidla.sk vám ponúka široký výber interiérových aj exteriérových svietidiel. Okrem toho si môžete svietidlá navrhnúť podľa vašich predstáv, pričom vám budú k dispozícií i skúsení odborníci, ktorí vám radi pomôžu. Nízka cena, kvalita a prvotriedne značky vás jednoznačne presvedčia, že ste na správnom mieste.

 

Obrázky: profisvietidla.sk

Čítané: 4821 x