Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Pozemky na predaj v Malom Raji pri Bratislave

Datum: 06.09.2016

Túžba po kľudnom rodinnom bývaní mnohých „vyženie“ do rôznych prímestských satelitov, ktoré sa však ukážu byť hlavne pre rodiny naprosto nevhodné. Často chýba potrebná vybavenosť, dopravná dostupnosť a najväčšie problémy sa objavia vo chvíli, keď prídu deti a hlavne akonáhle dorastú do veku školou povinného. Neďaleko Bratislavy však vzniká malý raj pre každého, kto chce ruch veľkomesta vymeniť za kľud vidieku a nestratiť pritom kontakt na všetky potrebné služby. A to doslova, pretože tento zaujímavý developerský projekt sa aj skutočne volá – Malý Raj.

Pri Slovenskom Grobe vzniká plnohodnotné mestečko – pozemky na predaj sú stále dostupné!

Pri husacími hodmi preslávenom Slovenskom Grobe vzniká plnohodnotné mestečko s kompletnými službami, obchodmi, aj s výbornou dopravnou obslužnosťou. Nejde teda o žiadne ďalšie satelitné mestečko bez potrebnej infraštruktúry, ale o miesto, kde sa ani ako žena na materskej dovolenke nebudete cítiť ako slamená vdova a potreba zaistiť pre vaše deti škôlku či školu sa nezmení na neriešiteľný rodinný logistický problém. Projekt rýchlo vzniká a v tejto chvíli je ideálny čas na nákup niektorého z pozemkov v novovznikajúcom raji pre vaše bývanie. Stále sú k dispozícii veľmi kvalitné parcely a to v ideálnych veľkostiach, ktoré umožnia stavbu pekného domu, zaujímavú záhradku a dostatok súkromia pre ideálne bývanie. Pozrite sa na aktuálne pozemky na predaj a vyberte si, ktorý sa vám páči. Novostavby už postupne vznikajú, projekt dobudúcna sa počíta s výstavbou škôlky a kostola.

Doprava do Bratislavy bude ešte dostupnejšia. S dopravnou dostupnosťou sa myslí aj na tých, ktorý sa neplánujú denne do Bratislavy dopravovať vlastným automobilom. Autobusová zástavka Malý Raj – Šúr bude už čoskoro zanesená do grafikonu SAD a.s. Jednanie sa vedie aj o predĺžení linky 630 až k projektu Malý Raj.

Malý Raj ponúka nielen dokonalú občiansku vybavenosť, ale aj blízkosť nádhernej prírody

Kto sa rozhodne opustiť Bratislavu, určite súčasne túži vykročiť smerom bližšie k prírode. To lokalita Malý Raj poskytne. Už 13 kilometrov od Bratislavy, což je vzdialenosť projektu od hlavného mesta, sa ocitnete uprostred prírody s nádherným výhľadom na Karpaty. V bezprostrednej blízkosti vznikajúceho mestečka sa nachádza len 1,5 km vzdialená chránená prírodná rezervácia Šúrsky les. Svoju romantiku tu majú pešie prechádzky aj cyklotúry.

Avšak príroda je zakomponovaná aj priamo v samotnom projekte Malý Raj. Súčasťou je totiž relax zóna s jazerom, detským ihriskom, vonkajšou posilňovňou a ďalším športovým a relaxačným vybavením.

Dom s pozemkom za cenu bytu – to je vaše nové bývanie v Malom Raji

Pozemky v srdci prírody a v dostupnej vzdialenosti od Bratislavy sa predávajú v cenách už od 102 € za meter štvorcový. Za výhodné ceny sú aj samotné domy, ktoré sa dajú postaviť za cenu nižšiu, než je byt v Bratislave. Pritom komfort bývania je neporovnateľný. Pokiaľ ste podnikavý typ, aj pre vás je tu príležitosť. K dispozícii je celá škála nebytových priestorov vhodných pre podnikanie.

Všetky ponúkané pozemky sú už pripravené na to, aby ste mohli začať stavať. Sú vyňaté z pozemkového fondu a riadne zanesené do katastra nehnuteľností. Každá parcela má už vlastné parcelné číslo. Každá je tiež zahrnutá v územnom pláne obce a má vydané rozhodnutie o umiestnený stavby. Pre jej zahájením už teda stačí podať iba ohlášku. Nechýbajú samozrejme kompletné inžinierske siete, ako je voda, kanalizácia, elektrika, plyn a optika. Hotové sú cesty, chodníky, aj verejné osvetlenie. Vďaka všetkým už pripraveným štandardom je reálne začať s výstavbou rodinného domu do 30 dní odo dňa zakúpenia pozemku. Kto dnes hladá kvalitné pozemky v okolí Bratislavy, ten by rozhodne nemal projekt Malý Raj prehliadnuť.

Vlastný dom, alebo byt

Aj keď je Malý Raj rajom hlavne pre tých, čo túžia po bývaní vo vlastnom rodinnom dome, v rámci projektu budú k dispozícii aj možnosti bývania v bytových a polyfunkčných domoch. Ich súčasťou je štandardné základné vybavenie, parkovacie vnútorné alebo vonkajšie státie a pivničná kobka.

Čítané: 4236 x