Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Sedačky takmer podľa tvojho želania

Datum: 19.09.2016

Už dlhšiu dobu premýšľam nad tým, že by sa mi páčila nová sedačka do obývačky. Izba je veľká a tak by sa nám tam hodila taká väčšia, možno rohová. Najskôr, asi niečo na mieru, lebo zatiaľ sa mi nikde v obchode nepodarilo vybrať podľa môjho želania. Aj keď po väčšine mali minimálne krásne vzory a skvelý materiál povrchu. Pre mňa to bolo aj tak nekombinovateľné. Jednoducho nebolo to to pravé.

Rohové sedačky alebo 3-2-1

Pre mňa sú sedačky na mieru niečo ako umelecké diela. Niečo do čoho človek, ktorý ich vytvára dáva kúsok svojej duše. Na internete, a nielen tam, môžeš nájsť obrovské množstvo predajcov, ktorí možno dokážu splniť tvoje želanie a predstavy. Určite aj ty túžiš po krásnom „kúsku“, ktorý bude ozdobou tvojej dokonalej obývacej izby. Pripravená na návštevu tvojich priateľov napríklad na dôležitú rodinnú oslavu. Nová sedacia súprava spraví radosť nielen tebe.

Práve sa zamýšľam nad tým, či by nebolo lepšie vyberať sedačky 3-2-1. Určite vieš aké to sú. To máš dve väčšie sedačky a jedno kreslo. Takýto nábytok má výhody, pretože pri návšteve sa môžete pohodlne rozprávať a nemusíte sa vrtieť na jednej sedačke. Takto máš možnosť sedieť pekne oproti svojim hosťom. Prípadne odbehnúť ešte pre nejaké občerstvenie alebo kávu vedľa do kuchyne.

Sedačky na mieru

Našla som firmu, určite ich existuje aj viac na Slovensku, kde ti upravia existujúci model na mieru. A tam to len začína. Môžeš si vybrať zo širokého výberu poťahových materiálov. A čo ja vnímam ako bonus tak je to rozhodne vyrobenie sedačky na mieru, doslova podľa tvojho želania.

Pôvodne som skutočne premýšľala nad sedačkou, ktorá by mala obrovské rozmery a bola by až cez celú obývaciu izbu. Lenže má to jeden háčik. Neviem, ako by sme ju dostali do bytu. Tá predstava mi prišla aj trochu vtipná. Tak teraz vyberám radšej z radu 3-2-1. Páčia sa mi materiál, ktorý sa jednoducho udržuje. Veď predsa len, keď prídu aj deti na návštevu alebo, keď budeme mať vlastné. Nech to nieje stres. Nech je to radosť.

Čítané: 4275 x