Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Moderné podlahy pre moderných ľudí

Datum: 04.10.2016

Podlaha je neodmysliteľnou súčasťou každého interiéru. Očakáva sa od nej atraktívny dizajn, maximálne pohodlie a tiež jednoduchá starostlivosť tak, aby sme sa jej čisteniu mohli venovať len naozaj nevyhnutnú dobu. Ak máte tieto očakávania aj vy, no do kúpy podlahy si nemôžete dovoliť investovať veľké peniaze, máme pre vás zaujímavý typ. Kvalitné laminátové podlahy a tiež relatívnu novinku na našom trhu - vinylové parkety od najväčšieho dovozcu podláh na území strednej a juhovýchodnej Európy.

Spoločnosť ALPOD SLOVAKIA S.R.O., ktorá vystupuje pod značkou FLOOR EXPERTS, je skutočným expertom na interiérové podlahové krytiny. Do tejto oblasti prináša niekoľkoročné skúsenosti, zaujímavé materiály a inovácie, ktoré aj do slovenských domácností zabezpečujú prísun len tých najkvalitnejších a najpohodlnejších podláh. Okrem typických drevených parkiet sa spoločnosť zaoberá aj predajom lacnejších, no rovnako zaujímavých alternatív, ktoré vám práve v tomto článku predstavíme.

Ideálna podlaha do zaťažovanejších priestorov - to je laminát

Pre priestory, v ktorých je vysoké zaťaženie, teda časté chodenie, prítomnosť ťažkých vecí alebo deti dávajúce zariadeniu interiéru naozaj zabrať, sú okrem drevených parkiet ideálne laminátové podlahy. Tie sú typické svojou vysokou odolnosťou a životnosťou, čím zvládajú odolávať náročnému mechanickému zaťaženiu a aj zubu času. Navyše, ich pokládka je vcelku jednoduchá a s potrebným náradím ju zvládne snáď každý domáci majster. FLOOR EXPERTS ponúka svojim zákazníkom laminátové podlahy v troch rozdielnych triedach zaťaženia, a to 31,32 a 33. Medzi dizajnmi si dokážete vybrať až z troch stoviek najrôznejších dekorov, teda z dostupnej ponuky si určite vyberiete tú správnu podlahu aj pre váš interiér.

Nové vinylové podlahy kombinujú nízku cenu s ďalšími dôležitými výhodami

Doteraz boli tým cenovo najdostupnejším riešením podlahovej krytiny do domácností obľúbené PVC podlahy. Technológie však pokročili, čo sa odzrkadlilo aj vo svete podláh. Značku cenovo dostupné, no pritom kvalitné a pohodlné dostali aj nové vinylové podlahy. Na ich výrobu sa používa rovnako plastový materiál, avšak nie PVC, ale vinyl. Ten prináša najmä pre moderných ľudí značné výhody. Nízku cenu, vďaka ktorej si túto podlahu dokáže dopriať každý či v prípade potreby ju vymeniť bez väčšej finančnej ujmy za novú. Takisto jednoduchú údržbu, ktorá vám zaberie len pár minút týždenne. Za zmienku stojí aj atraktívny dizajn, ktorý dokonale kopíruje rôzne kresby dreva a dokonca aj prírodný kameň či bežnú keramickú dlažbu. Vo FLOOR EXPERTS sú pre vás teraz pripravené dve kolekcie vinylových podláh, a to Winflex a Wicanders.

Ak si navyše zakúpite od FLOOR EXPERTS podlahu v sume vyššej než 500€, získate k nej teraz prostriedok na ich údržbu. Tak neváhajte a navštívte FLOOR-EXPERTS.SK.

Čítané: 3944 x