Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Prenájom bytu bez starostí, v Trnave.

Datum: 26.11.2017

Sťahovanie sa do nového bývania formou prenájmu, vždy nemusí byť také jednoduché a pohodlné, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Samotné užívanie bytu može byť spojené s mnohými úskaliami. 

Existuje riešenie? To je dobrá otázka, pretože dnes žijeme rýchlo, nad niektorými záležitosťami a úkonmi nemáme čas uvažovať. V dnešnom hektickom čase, po celodennom nasadení v práci sa častokrát musí človek venovať rodine, prípadne inak využíva voľný čas najmä na aktívny alebo pasívny relax.

Toto všetko dokáže skomplikovať neočakávané problémy s bývaním, opravy v byte, zlá vybavenosť, ako aj iné povinnosti súvisiace s bývaním. Tieto problémy sú obzvlášť nepríjemné, ak nebývate vo vlastnom, ale v prenájme. V Prestige Parku sa tento problém snažili vyriešiť. Tento komplex, umožnuje prenájom bytov v Trnave a je najväčší svojho druhu v Trnave a okolí.

Vytvorili podmienky na bývanie bez starostí. Od začiatku prevádzky nájomných bytov, znášajú starosti namiesto svojich nájomníkov.

Pomohla im najmä pravidelná a otvorená diskusia s nájomníkmi, ale predovšetkým ochota riešiť pre nich drobné, ale pre nájomníkov zbytočné problémy.

Prestige Park poskytuje veľký výber a možnosti prenájmu. Nájdete tu prenájom bytov v Trnave v rôznych kategóriach:

1. Prenájom 2 izbový byt

2. Prenájom 1 izbový byt

3. Prenájom garsónky

A to všetko v Apartmánovom dome alebo v Prestige dome.

Aké dalšie výhody tu môžete nájsť?

Bývanie bez upratovania a opráv

O čistotu spoločných priestorov a uzavretého areálu s vlastným parkoviskom je postarané personálom. Údržbár sa postará o drobné opravy v spoločných priestoroch, ale aj v bytoch nájomníkov.

Parkovanie bez stresu

Je tu dostatok parkovacích miest pre ľudí a areál je bezpečný.

To je len niekoľko benefitov za bývanie bez starostí a zároveň prenájom v Prestige Parku stojí rovnako ako na trnavských sídliskách.

Čítané: 3626 x