Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Vyberáte vchodové dvere? Nechajte sa inšpirovať!

Datum: 29.05.2018

Vchodové dvere, ako už iste viete, sú dôležitou súčasťou každej budovy, a práve z tohto dôvodu by mali byť maximálne bezpečné, keďže práve bezpečnosť je jedným z najdôležitejších atribútov. 

Aké dvere sú v súčasnosti najobľúbenejšie? Sú dvere z masívu stále jednotkou na trhu alebo sú to dvere z plastu?

Plast – vysoká odolnosť, stabilita i výhodná cena

Nie je žiadnym tajomstvom, že niekoľko desiatok rokov začal tzv. „plastový boom“, keďže práve z plastu sa vyrábalo skutočne všetko – od dekorácií do bytu až po nábytok. Bohužiaľ, výrobky z plastu neboli absolútne kvalitné, čo sa asi aj dalo čakať, keďže sa na ich výrobu používal skôr lacný plast, ktorého životnosť bola minimálna. Našťastie, dnes je tomu už koniec, čo ste si pravdepodobne všimli aj vy, obzvlášť ak máte v domácnosti kus nábytku práve z tohto materiálu. Plastové vchodové dvere sú súčasťou mnohých súčasných domácností, keďže sú mimoriadne odolné, stabilné a svojou cenou maximálne prijateľné. Okrem toho sa plastové dvere vyrábajú v takej kvalite a v toľkých rôznych prevedeniach, že si určite vyberiete také, ktoré sa vám budú páčiť. Veď fantázií sa medze nekladú ani v tomto smere, no nie?

Vchodové dvere z plastu?

Vchodové dvere plastové uprednostňuje stále čoraz viac ľudí, a to vo vyššej miere ako dvere z masívu. Tento fakt je spôsobený tým, že plast vyzerá esteticky, čiže sa veľmi ľahko kombinuje s interiérom a koniec koncov i exteriérom. Okrem výhodnej ceny patria medzi ďalšie prednosti dverí z plastu najmä vysoká životnosť, minimálna údržba, široká ponuka výberu presklenia, ba dokonca dobré tepelné a zvukové izolačné schopnosti, čo oceníte najmä v prípade, že bývate v meste, kde je neustále veľký ruch. Vchodové dvere cena je už teda len akousi čerešničkou na torte, ktorá vás milo prekvapí!

Čítané: 4662 x