Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

"Eseróčka" na kľúč - ready made s.r.o.

Datum: 29.01.2016

Možnosti pri založení s.r.o. sú dnes zhovievavé pre ľudí, ktorí sa procesom vytvorenia spoločnosti s ručením obmedzeným nechcú alebo z časových dôvodov nemôžu zaťažovať. Vytvoriť si môžu virtuálne sídlo na konkrétnej adrese a môžu využiť možnosti založenia s.r.o. na kľúč tzv. ready made s.r.o. platca dph.

Pri založení s.r.o. je dôležitý mnohokrát čas, ktorý budúci podnikateľ venuje vytvoreniu spoločnosti na svoje podnikanie. Založenie s.r.o. je zdĺhavý proces, ktorý môže trvať desitky dní. Výhodnou možnosťou je využiť ready made spoločnosti s ručením obmedzeným, ktoré sú pripravené na svoju činnosť.

Čas je vzácny, ready made s.r.o. je k dispozícii

Založenie s.r.o. môže trvať niekoľko týždňov. Je potrebné mať originálne meno, konateľov, zakladacie listiny alebo spoločenskú zmluvu, vybaviť súhlas správcu dane, živnosti a zapísanie do Obchodného registra. Ready made s.r.o. spoločnosti môžu podnikať de facto ihneď na druhý deň.

"Ready made s.r.o. spoločnosti sú založené len s účelom predaja novému konateľovi. Majú pridelené IČO, meno, splatený základný kapitál, sídlo, konateľa a nevyvíjajú činnosť. Pri ich kúpe sa vyhnete zdĺhavému procesu vybavovania dokumentov," informuje Adam Greksa z P.I. GROUP, spoločnosti, ktorá sa zaoberá založením s.r.o. pripravených na podnikanie.

Pripravená s.r.o. na podnikanie (H2)  

"Kúpa ready made s.r.o. je rýchla a jednoduchá alternatíva, ako začať podnikať. Už do 24 hodín môžete spustiť svoje podnikanie, a pritom získate čistú spoločnosť s ručením obmedzeným," informuje o možnostiach Adam Greksa zo spoločnosti P.I. GROUP, ktorá Vám sprístupní ready made s.r.o. podľa požiadaviek.

Pri ready made s.r.o. je možné zmeniť obchodné meno spoločnosti a aj činnosti podnikania. Stačí podpísať zmluvu o predaji s.r.o. a podnikanie môže pre Vás začať už na druhý deň. 

Čítané: 4839 x