Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Exclusive Sound od B&W - Zeppelin Air

Datum: 06.12.2011

Výnimočný zvukový systém pre iPod/iPhone s podporou funkcie Air Play ktorá umožňuje prenášať celú vašu hudobnú zbierku programu iTunes, taktiež dokáže bezdrôtovo prehrávať obsah z programu iTunes v počítači, telefónu iPhone alebo zariadenia iPad alebo iPod Touch. Stačí, keď zapojíte svoje reproduktory do vlastnej siete Wi-Fi.

Pár rokov dozadu priviedla na svet britská spoločnosť B&W produkt Zeppelin, novú technológiu v oblasti Apple reproduktorov. Nekonečný príbeh revolúcie B&W pokračuje v podobe Zeppelin Air - bezdrôtový reproduktor s futuristickým vzhľadom dokazuje, že hranice nie sú len rovné úsečky ale pohyblivé krivky, ktoré treba neustále rozširovať.

Predstavujeme Vám unikátne miesto Exclusivesound.sk, prostredníctvom ktorého Vám prinášame aktuálne informácie zo sveta HIFI.

Snažíme sa Vám poukázať na vybrané produkty, ktoré sú svojím spôsobom významné a vo svete HIFI zastávajú dôležité miesto. Keďže sa pohybujeme v HIFI svete už viac ako jedenásť rokov, dovoľujeme si Vám ponúknuť inšpiráciu, spojenie hudby, filmu a dokonalej techniky.

Cíťte sa pohodlne a vychutnávajte si krásu života

Čítané: 2298 x