Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

VALENA od LEGRANDU s novým dizajnom a funkciami.

Datum: 31.05.2014

Spínače pre domové inštalácie Legrand Valena opäť prichádzajú s vylepšeniami, ktoré už tak obľúbenýtyp vypínačov a zásuviek obohatia o nové dizajny a funkcie.

Valena je jeden najpredávanejší produkt tejto kategórie. Jeho dlhoročná obľúbenosť sa zakladá naneustálej inovácií a vylepšovaní. Firma LEGRAND jednoducho vždy počúva hlas spotrebiteľa asnaží sa mu vyhovieť. Prispôsobovanie trhu je dôležitá súčasť každého marketingu, pretože len takmôžete uspieť.

 

Nové dizajny.

Legrand Valena týmito novými dizajnmi, ktoré prichádzajú na trh práve v roku 2014, chce zaradiťValenu do exkluzívnej rady vypínačov. Rozšírenie vzhľadov o hliníkové verzie (graph, brúsenýhliník so strieborným prúžkom), prevedenie KLASIK, kde hrá hlavný prim zlato a drevo aleboprevedenie NEUTRAL s jemnými farbami perlete tento fakt len potvrdzuje. Zákazník chce mať navýber. Každý hľadá luxus a originálne prevedenie. Zladiť dizajn interiéru a vypínača je hlavnáúloha každého, kto prerába alebo zariaďuje byt, dom. A o to presne ide. Valena tento účel bude plniťlebo bohatosťou ponuky sa pomaly vyrovnáva drahším typom vypínačov, ktoré majú širšiu ponuku.

Zoznam nových dizajnov:

 

  • · hliník graph
  • · hliník brúsený/strieborný prúžok
  • · zlato barokovo matné
  • · zlato matné/zlatý prúžok
  • · drevo tónované· pepitová
  • · perleť jemná

 

Nové funkcie.

Prispôsobovanie dobe a zákazníkovi je určite aj krok, ktorý zákazníkovi obohatí stenu v izbezabudovanou USB nabíjačkou alebo stojanom na telefón. Už nemusíte hľadať nabíjačku, vždy budepo ruke. Praktická vec, ktorá dopĺňa už tak túto bohatú radu domových spínačov.

Elektroinštalačný materiál to je z pohľadu zákazníka predovšetkým vypínač a zásuvka. Je toviditeľná časť každej elektroinštalácie. Vypínač skrášľuje a dopĺňa interiér domu a bytu, uľahčujekomfort bývania a poskytuje množstvo funkcionalít. VALENA od Legrandu tieto aspekty spĺňa apreto je jeden z najobľúbenejších typov na slovenskom trhu.

Čítané: 5900 x