Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Chcete si doma vychutnať lahodnú kávu? Investujte do precízneho kávovaru

Datum: 18.09.2015

Kvalitný domáci kávovar je pomerne veľká investícia. Ak túžite po prístroji na vysokej úrovni, obstarávacie ceny sa šplhajú nad hranicu 500 €. Lacné prístroje, ktoré lákajú na nízku cenu, neponúknu tak chutný kofeínový mok. Pri výbere kávovaru by ste sa mali zamerať na niekoľko dôležitých parametrov, ktorým dominuje predovšetkým správna značka. V nasledujúcich riadkoch vám prezradíme, podľa čoho vyberať domáci kávovar.

Či už zvolíte kávovar od akejkoľvek značky, dajte prednosť kávovaru disponujícímu vlastným mlynčekom. Aróma čerstvo namletej kávy sa bude šíriť celou kuchyňou. Zvolíte si podľa uváženia hrubosť mletia, lebo každá hrubosť ovplyvňuje tiež chuť kávy. Veľkej popularite sa teší automatické kávovary JURA, ktoré vám teraz predstavíme.

Domáci kávovar JURA

Domáce kávovary preslávenej značky JURA majú celý rad nastavení. Pripravíte si ľahko kvalitné espresso, ktoré vám zachutí. Medzi základné nastavenia patrí už spomínaná hrubosť mletia, množstvo kávy a teplota sparovania kávy. Práve teplota je veľmi dôležitá pri príprave kávy. Ak je teplota príliš nízka, káva bude mať kyslejšie chuť. A nepomôže ani najkvalitnejšia druh kávy.

Kávovary JURA IMPRESSA

Ak si chcete dopriať kvalitnú čiernu kávu, odporúčame investovať do moderných kávovarov JURA IMPRESSA. Táto značka sa pýši bohatou históriou a jej založenie sa datuje v roku 1931. O šesť rokov neskôr táto spoločnosť na trhu predstavila prvý dvojlitrový kávovar, čím odštartovala svoje úspešné podnikanie. V súčasnej dobe má významné postavenie na svetovom trhu a dodáva kávovary do mnohých krajín sveta. Produktové portfólio zahŕňa vrátane domácich kávovarov tiež profesionálne kávovary vrátane doplnkov. Navštívte internetový obchod Kavovary-Jura.sk, ktorý sľubuje pestrú škálu tovaru za prijateľné ceny.

Čítané: 5294 x