Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Osviežovač vzduchu – vyberte si ekologický a bez chémie

Datum: 17.08.2016

Osviežovač vzduchu je skvelým doplnkom hygienických zariadení, verejných wc ale aj toliet a kúpelní u vás doma. Nepríjemným pachom sa častokrát nedá vyhnúť, aj keď je zabezpečené dôkladné vetranie a predovšetkým v zimnom období je vetranie menej časté. Osviežovač vzduchu prináša doplnkové riešenie pre sviežejší a voňavejší vzduch. Určite sa cítime všetci príjemnejšie, keď nás pri návšteve týchto zariadení prekvapí príjemná vôna a tiež taká, ktorá nám neškodí. 

Chémia škodí, vieme to

Čoraz viac ľudí  kladie dôraz na to, aby prípravky, ktoré bežne používajú boli nezávadné pre ľudský organizmus a tiež životné prostredie. Klasické aerosolové osviežovače vzduchu obsahujú freóny, hnacie plyny, ale aj alergény a toxické látky. Nie je tajomstvo, že veľa osviežovačov vzduchu dráždi u človeka sliznicu dýchacieho ustrojenstva aj pokožky a vyvoláva alergické reakcie, práve vďaka nevhodnému chemickému zloženiu. Inovatívne a nové riešenia sa snažia týmto skutočnostiam predísť.

Nová ekologická technológia Ecostep

 

Hlavnou filozofiou medzinárodnej spoločnosti Ecostep s.r.o., už ako vyplýva z názvu,  je byť ekologickým a šetrným k životnému prostrediu ale aj k ľudskému zdraviu, prezentujú novodobé inovatívne technológie a zavítali už aj na Slovensko.

Ecostep prináša na trh inovatívny osviežovač vzduchu OxyGen Powered, ktorý využíva pri svojej funkčnosti najmodernejšie technológie a jeho vône sú ohľaduplné ako prostrediu, tak aj k vám, obsahujú len čisté netoxické vonné oleje a neuvoľňujú žiadne škodlivé emisie alebo plyny.

Technológia priebežného uvoľovania vône využíva kyslíkom poháňané články, ktoré zo sáčku vytláčajú vôňu a rozptylujú ju do ovzdušia. Nautralizačná látka NeutraLoxTM  zaistí, aby sa pachy nielen prekryli, ale molekuly pachu sa vo vzduchu uzamkli a takto  boli eliminované. To bežné osviežovače vzduchu nedokážu, len maskujú zápachy vôňou.  

Prístroj je vyrobený z recyklovateľných materiálov, je nenáročný na prevádzku aj energie, životnosť tužkových batérií 2x AA je cca 2 roky. Garantovaná životnosť náplne osviežovača vzduchu je až 60 dní, pri intenzívnejšom režime uvoľovania vonných esencíí vydrží náplň 30 dní. 1 náplň na 30 dní zaistí intenzitu vôňe ako 3 aerosolové osviežovače  dávkujúce vôňu každých 5 min. Na výber je 6 prírodných vôní, z ktorých si určite vyberiete tú svoju. Prevádzkovatelia verejných toliet určite ocenia aj chrániaci kryt z nerezovej ocele proti prípadnému vandalizmu.

Pokiaľ ste sa rozhodli aj vy kráčať ekologickou cestou, Ecostep s.r.o. ponúka aj ďalšie ekologické sanitárne vybavenie do verejných priestranstiev ale aj do vašich domácností. Pomôžu vám znížiť vysoké náklady na toalety, upratovanie a spotrebu vody či energie. Garantujú tiež špičkový servis a údržbu maximálne do 48 hodín po celej SR a ČR.

Video inštalácie : https://www.youtube.com/watch?v=xmX-98SIqlY

 

 

Foto : www.ecostep.sk 

 

Čítané: 6013 x