Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Starostlivosť o krk sa oplatí

Datum: 07.03.2011

Pokožka na krku je veľmi jemná, pôsobia na ňu nepriaznivé vplyvy prostredia rovnako, ako na Vašu tvár. Táto partia Vášho tela má menšie množstvo mazových žliaz, preto jej musíme venovať zvýšenú pozornosť. Krk je totiž neomylným barometrom nášho veku. S pribúdajúcimi rokmi pribúda aj počet vrások, pleť sa stáva menej pružnou a povädnutou. Vyskytnú sa prvé pigmentové škvrny, zvýrazňuje sa farebná nejednotnosť pokožky.

Nečakajte na takéto príznaky starnutia. Začnite sa o krk starať už teraz! Objednajte sa k dobrej kozmetičke, ktorá Vám minimálne raz do mesiaca krk odborne ošetrí, jemne namasíruje a hlavne odporučí vhodnú kozmetiku. Ukáže Vám, ako krém správne nanášať, aby jeho účinok bol čo najlepší. Ako výživnú domácu pleťovú masku môžete použiť bežný olivový olej. Už po dvadsiatich minútach pôsobenia urobí zázraky s Vašou vysušenou pokožkou. Takmer zázračne pôsobí aj medový zábal, alebo zábal z bieleho jogurtu s niekoľkými kvapkami citrónu. Vyskúšajte, účinok je zaručený a náklady minimálne.

Chráňte svoj krk pred vplyvom počasia, ako len môžete. Priame slnko, dážď, sneh, vietor a nevhodné oblečenie pokožke veľmi neprospievajú. Priveľa slnečných lúčov zanecháva na krku nezmazateľné stopy. Každodenné starostlivé odlíčenie, pleťové tonikum a hlavne kvalitný výživný krém, musia byť pre Vás každý večer samozrejmosťou.

Čítané: 2875 x