Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Parfum na jeseň a zimu 2011

Datum: 18.10.2011

Vôňa ruže, konvalinky, cédrového dreva? Čo patrí medzi trendy vône týchto mesiacov? Pricemania.sk vám pomôže zorientovať sa vo svete vôní!

Parfum na jeseň a zimu 2011

S pritužujúcimi ránami, chodníkmi plných farebných listov vám nesmie chýbať ten správny parfum predierajúci sa cez šatku či šál.

Ak milujete romantiku sladkých vôni typickú pre letné parfumované vody, nezúfajte, aj jeseň a zima má svoje tromfy. Váš jesenný či zimný parfum by mal byť predovšetkým zmyselný a elegantný.  Novými favoritmi pre rok 2011 sú vanilka a pižmo. Zahalené do týchto útulných vôní prežijete studené dni oveľa príjemnejšie a bezpečnejšie.  A čo je najlepšie? Že z týchto sladkých radovánok sa ručička na vašej váhe nikdy nerozkolísa.

Pri výbere parfumu, pamätajte aj na to, že jesenný vietor môže ľahko odviať zvodnosť vášho parfumu na toho pravého a vy budete môcť prežiť  nielen strhujúci večer ale aj život.

Pár tipov pre vás

Parfum znamená pre vás vnútornú vyrovnanosť, pohodu, no nepotrpíte si na trendoch? Určite zostaňte samé sebou. Máme tip aj pre vás.
Pokiaľ patríte medzi ženy so šarmom, tvorivým duchom, ktoré milujú módu a štýl, jednotka v rebríčku najprezeranejších dámskych parfumov na porovnávacom portáli Pricemania.sk, parfum Chlóe chlóe by nemal na vašom kozmetickom stolíku chýbať. Ruža, z ktorej vôňa vychádza vás zahreje svojou zmyselnosťou. Milé dámy, Chlóe chlóe zvedie nie len vás, ale aj vášho partnera. Klasickej ruži k tomu dopomôžu frézia, magnólia a konvalinky doplnené elegantným cédrovým drevom. Eva vôňa roku 2008 čaká práve na vás!

Pri prezeraní stránky Pricemania.sk, by nemal uniknúť vašej pozornosti parfum Chanel Coco Mademoiselle. Stelesňuje  napredujúcu, odvážnu a nekonvenčnú  ženu akou samotná Coco Chanel bez pochýb bola. Parfum patrí do orientálnej sviežej rodiny, takže ak ste vášnivá, táto vôňa dokáže naplno prejaviť ohnivu ženu, ktorá sa vo vás skrýva.

Nezabudnite

Aby vám váš starostlivo vybraný parfum vydržal čo najdlhšie, nanášajte ho na pokožku potretú telovým mliekom. Ak chcete výdrž vašej vône znásobiť, telové mlieko by malo byť  tej istej vône ako parfum.

Čítané: 3199 x