Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Vhodné priestory na firemné akcie

Datum: 04.01.2011

Pripravujete veľkú firemnú akciu? Chcete pozvať stovky hostí, ale chýbajú Vám vhodné priestory? Radi Vám ponúkneme priestory pre Vaše firemné akcie, slávnostné príležitosti, eventy a párty. Stačí bližšie špecifikovať miesto a termín konania akcie a v našej databáze vyhľadáme priestory optimálne svojou veľkosťou, technickým zabezpečením aj dostupnosťou. Samozrejme potrebujeme vedieť aj účel akcie a približný počet hostí. Nie je pre nás problém prenajať Vám veľkú koncertnú sálu, konferenčnú miestnosť, ale aj športový štadión, či celý rekreačný objekt.

Chcete svojim návštevníkom ponúknuť exkluzívne prostory? Potom zorganizujte svoju akciu na zámku alebo stredovekom hrade. Chcete aj štýlovú obsluhu?Ani to nie je problém! Zaobstaráme Vám profesionálne hostesky v štýlových kostýmoch. V prípade záujmu pomôžeme aj s organizáciou podujatia a s technickým zabezpečením. A čo tak plavba loďou! Vyhliadková plavba po tunajších riekach spojená s pracovným jednaním Vám určite pomôže navodiť príjemnú a priateľskú atmosféru stretnutia. Pre exkluzívnych parterov môžeme zorganizovať aj plavbu po európskych moriach.

Prenájom priestorov je možný na určitú hodinu, ale aj na celý deň. Ak plánujete dlhodobejšiu akciu ako je školenie či teambuilding, vyhľadáme pre Vás vhodný rekreačný objekt alebo chalupu v mieste, kde nebudete nikým a ničím rušení. Dopravíme Vás aj na miesto určenia.

Priestory od nás sú zárukou kvality.

Čítané: 2562 x