Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Kultúrny program na maturitný ples

Datum: 17.01.2011

Maturitný ples je prvý krok, ktorý musí každý budúci maturant absolvovať pred samotnou skúškou dospelosti. Na rozdiel od samotnej skúšky je maturitný ples veľmi príjemná a veselá udalosť, na ktorú sa aj po rokoch spomína s úsmevom. Veď maturantom je každý iba raz a túto skutočnosť je potrebné oznámiť celému svetu. Stužková je aj jedna z foriem, ako  sa poďakovať rodičom za ich podporu pri štúdiu na strednej škole.

Zorganizovať tak veľkú akciu vyžaduje precíznu prípravu, starostlivý výber hudby a účinkujúcich. Sme firma, ktorá sa špecializuje na zabezpečenie programu na veľké kultúrne podujatia. Pomôžeme Vám s prípravou celej akcie a navrhneme podrobný scenár podujatia. Základom nezabudnuteľnej stužkovej je výber vhodného a reprezentatívneho priestoru. Nasleduje zvolenie kvalitnej hudby, ktorá bude sprevádzať ples tanečnými melódiami. Vybrať si môžete niektorú z kapiel, ktorá sa postará o živú hudbu, alebo je možná aj lacnejšia reprodukovaná muzika, ktorú zaistí profesionálny DJ.

Bez kvalitného moderátora sa žiadny ples nezaobíde. Ponúkame databázu známych aj menej známych umelcov, ktorí majú bohaté skúsenosti s moderovaním plesov, firemných akcií, súkromných osláv aj najrôznejších show. Čerešničkou na torte každého maturitného plesu je tanečné vystúpenie. Tak napríklad divoká brazílska show rozprúdi každú akciu v rytme latinskoamerických tancov.

Ak máte záujem o niektorú zo služieb či kompletné zabezpečenie maturitného plesu, stačí nás kontaktovať. Vy už len porozmýšľajte nad vhodným termínom a rezervujte si ho zavčasu.

Čítané: 3737 x