Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Detské postieľky, nábytok a doplnky

Datum: 30.12.2011

Nábytok do detskej izby sa od štandardného nábytku pre dospelých nelíši len rozmermi, ale aj bezpečnejším prevedením. To okrem iného znamená že sa pri výrobe detského nábytku eliminujú ostré hrany a používajú sa ekologické, zdraviu neškodné farby. Napríklad kolísky a detské postieľky sú často terčom “ochutnávania” našimi najmenšími pokladíkmi takže skutočne nie je dôvod riskovať nákupom neovereného nábytku z pochybných zdrojov.

Internetový obchod Postielky.com predáva bezpečný detský nábytok s atestom a plnou zárukou. Popri detských postieľkach sú v predaji prebaľovacie pulty, komody, stoličky na jedenie, stolíky, kresielka ale aj kompletné nábytkové zostavy pre detské izby. Sortiment nábytkových doplnkov obsahuje detské matrace, ohrádky, skladacie cestovné postieľky, deky a fusaky, potreby na kúpanie a špeciálne dojčenské potreby vrátane neodmysliteľných plienok a baby monitoringu.

 

Detské oblečenie dopĺňajú súpravy návliečok, paplónov a vankúšov do postieľok, kolísok a kočíkov. Takáto detská súprava bežne obsahuje všetko čo súvisí so spánkom detí – obliečky, antialergický vankúš a paplón, chránič s volánikmi, podušku, plachtu na gumičku ale aj ozdobný baldachýn vrátane jednoduchej konštrukcie upevniteľnej na každú postieľku. Z ďaľšieho sortimentu eshopu ešte spomenieme napríklad kočíky, klokanky a autosedačky.

Čítané: 2266 x