Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Textová reklama - reklama formou článku

Datum: 01.05.2014

Textová reklama - reklama formou článku podporená v sociálnej sieti

Ponúkame textovú reklamu v najväčšom informačnom médiu v súčasnej dobe na internete.

Napíšeme originálne SEO články, o Vašej firme, webstránke, produkte tie uverejníme v sieti našich internetových portáloch a tie podporíme na sociálnej sieti.

Ponúkame: Balíček piatich originálnych SEO článkov, každý napíše iný autor, podľa zadania s použitím dohodnutých (vaších) kľúčových slov. za cenu 149,- € bez DPH

Každý článok bude:

  • napísaný iným autorom - orginálny

  • o rozsahu najmenej jednej normostrany ( 1800 znakov )

  • obsahovať kľúčové slová a cez ne povedie odkaz na Vašu internetovú stránku. (ODPORÚČAME maximálne 3 Odkazy z každého článku)

  • zverejnený na jednej internetovej stránke nastálo (blog, webstránka, portál)

SEO články uverejníme v našom reklamnom médiu - sieť informačných portálov

news.sknovinar.sk, pisem.sk, banner.sk, korzo.sk 365.sk, gazda.sk, kontakt.sk, rodinabazar.sk a dalšie.

každá webstránka v sieti má:

má svoju históriu a pozitívny page rank 3 a viac

obsah - unikátne tematické texty (obsahové zameranie)

návštevnosť viac ako 100 000 unikátnych návštev mesačne (meranie návštevnosti Google Analytics).

odkazy na články,  ktoré budú zverejnené v internetovej sociálnej sieti (facebook FB) Každá táto stránka má od 30 000 do 50 000 členov . Celkový POČET členov naších FB skupín a stránok, ktorí si správy o vašej firme môžu prečítať je cez 700 000.

Čo Vám textová reklama prinesie

Okamžité návštevy vašich internetových stránok - články sa objavia na hlavných webstánkach v našej sieti s mesačnou návštevnosťou viac ako 100.000 unikátnych návštev a aj vďaka podpory sirena efektu na socialnej sieti.

Vylepšenie v SEO - Vyhľadávače nájdu článok na internetovej stránke , nájdu text: s prelinkom a Vasu webstránku vyhodnotia, za zaujímavé miesto a posunú vašu webstránku vo vyhladávaní nahor. (tu sú obzvlášť dôležité originálne texty)

Dlhodobý Efekt - články na internete zostávajú (odstránia sa len na vyžiadanie), takže táto forma reklamy pôsobí dlhodobo na rozdiel od reklamy v inej forme na internete, alebo v iných médiách ako napr. rádiách , televízii, tlač.

Zlepšenie imidžu firmy - textová reklama zanecháva priaznivú odozvu pre tých čo si budú zisťovať informácie o vašej firme (produktoch) na internete , budú nachádzať priaznivé články na rôznych miestach internetu od rôznych autorov.

Shopping - Akcia na textovú reklamu , SEO články, Dlhodobý Efekt, Zlepšenie imidžu firmy, originálne SEO články, podporená v sociálnej sieti,

Čítané: 4131 x