Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Aký darček k narodeninám?

Datum: 30.07.2014

Všetci to milujeme. Rozbaľovanie balíčka s prekvapením, napätie, očakávanie a napokon pocit väčšej či menšej radosti. Avšak, nie vždy ste vy ten obdarovaný, neraz sa musíte tiež vžiť do roly kupujúceho.

Zaistenie kvalitného narodeninového darčeka zvykne byť “problém”, ktorý trápi mnohých z nás. Čo by si dotyčný prial? Čo kúpiť, aby darček neskončil zahrabaný hlboko v skrini? A hlavne, aby to neboli zbytočne vyhodené peniaze...

Prinášame Vám zoznam darčekov, ktoré zaručene potešia:

Fotokniha

Určite máte s obdarovaným mnoho spoločných fotografií. Často sú však niekde zabudnuté a pritom sa dajú tak originálne využiť. Čo tak zozbierať ich a urobiť z nich fotoknihu? Takýto darček rozhodne poteší.

Sladkosť 

Možno to znie ako klišé kupovať na narodeniny sladkosť, ale týmto rozhodne nič nepokazíte. Avšak, nebuďte neoriginálny žgrloš, zvoľte radšej dezerty alebo kvalitnú čokoládu. 

Hrnček 

Ak chcete darček, ktorý bude oslávenec využívať každý deň, zvoľte hrnček. Neskĺznite do rutiny a nekupujte prvý, ktorý sa Vám v predajni zapáči. Ak chcete dotyčného potešiť, navštívte stránku www.strbskepresso.sk a pošlite mu hrnček s voňavou kávou. To však nie je všetko. Pribaľte mu k tomu aj vkusné prianie.

Pokiaľ tak urobíte do 30.8.2014, jeden hrnček dostanete zadarmo aj vy. Takýto neopakovateľný darček Vás bude stáť len šťastných 7,77 Eur. 

Čítané: 4482 x