Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

MotivP Business Brunch® - Trendy v e-learningu

Datum: 04.08.2014

Neviem, ako ste na tom vy, priatelia, ale ja nadobúdam čoraz silnejší pocit, že potrebujem svoj klon, možno i dva, tri... Dnes musíte mať vedomosti, zručnosti, kreativitu, vyznať sa v tom či onom programe, aby ste mohli napredovať. Lenže času je tak málo a požiadaviek neuveriteľne veľa. I toto je jeden z faktorov, ktorý ma vedie k neustálemu sledovaniu ponúk online školení cudzieho jazyka, programovania a pod. 

Žiaľ, čo je vo svete celkom bežné, u nás sa pretláča iba ťažko. Ak máte podobné pocity, tak si Vás dovolím upozorniť a zároveň pozvať na akciu MotivP Business Brunch, kde sa zoznámite s novými trendmi v e-learningu.

 

Pozrite sa do budúcnosti

MotivP Business Brunch akcie sa organizujú už 10 rokov. Čo je však na tom najzaujímavejšie, tak nielenže ide o profesionálne podané informácie, ale zároveň je to grátis. Ak si chcete ozrejmiť, čo nám e-learning v posledných rokoch priniesol, no najmä sa pozrieť na to, čo nás v tomto smere ešte iba čaká, tak neváhajte a vyberte si termín či miesto.

Termíny MotivP Business Brunch® - Trendy v e-learningu:

• Brno - 11. 11. 2014 - 8:30 - 11:30 haDivadlo, Alfa pasáž, Poštovská 8d
• Ostrava - 24. 10. 2014 - 8:30 - 11:30 Park Inn, Hornopolni 3313/42
• Praha - 4. 11. 2014 - 8:30 - 11:30 Divadlo Ponec, Husitská 899/24a
• Bratislava 6.11. 2014 - 8:30 - 11:30 Divadlo Malá Scéna, Dostojevského rad 7

198. Business Brunchom Vás prevedie TOP odborník František Hroník.

Vychytené spoločnosti v USA zdvojnásobili za uplynulé dve desaťročia investície do e-lerningu. Na stretnutí s pánom Hroníkom sa dozviete, prečo je to tak. Zároveň si ujasníte i to, z akého dôvodu sa rozvíja e-learning v Malajzii a Vietname najprudšie a budete hľadať odpoveď na otázku, kde sa berie v našich končinách v súvislosti s touto problematikou tá brzdiaca skepsa. Možno to bude po prvýkrát, čo budete počuť o tom, že e-learning je ekologický, zhrniete si jeho klady a zápory. Jednoducho, spoznáte všetky najnovšie trendy.

Tí, čo rozumejú biznisu

Nemusíte pochybovať, že Vás na tejto akcii čaká iba to najlepšie z najlepšieho. MotivP Business Brunch sa totiž rozumie biznisu na tej najvyššej úrovni. Nie je to iba e-learning na čo sa špecializuje. Podobné akcie otvára i ohľadom biznis etikety, naučí Vás, ako si budovať obchodný vzťah, rozvíjať kreativitu alebo zvládať stres. Všetko, na čo si v súvislosti s obchodom spomeniete a nie ste si celkom istý, či tomu rozumiete, zodpovie MotivP Business Brunch behom chvíľky. Verím, že Vás táto ponuka zaujala i potešila ako mňa. Takéto pozvanie sa jednoducho nedá odmietnuť, nemyslíte?

 

Foto: motivp.com

Čítané: 3837 x