Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Nezabudnuteľná detská party

Datum: 26.08.2014

Chystáte narodeninovú párty pre Vášho drobca, a chcete mu pripraviť nezabudnuteľnú oslavu, na ktorú budete dlho spomínať nielen vy, ale aj rodičia všetkých detí, ktoré sa na oslave zúčastnia? Máme pre Vás skvelý tip, ako zabezpečiť skvelú zábavu pre malých i veľkých.

Na žiadnej narodeninovej párty nesmie chýbať vynikajúce jedlo, chutné zákusky, nealkoholické miešané nápoje a samozrejme veľká narodeninová torta. Samozrejme nesmiete zabudnúť ani na rodičov detičiek, ktoré sa oslavy zúčastnia, aj pre nich je potrebné prichystať menšie pohostenie. Keďže hovoríme o párty pre malých oslávencov nesmie na nej chýbať ani skvelá zábava a veľa hračiek. Zabezpečiť dostatok hračiek pre väčšiu skupinu detí nebýva jednoduché, pretože každé potrebuje určitú zábavku, aby im čas dostatočne rýchlo ubehol. Ideálnym riešením pre rodičov, ktorí usporiadajú narodeninovú párty pre svoje dieťa v exteriéri je prenájom nafukovacích atrakcií, ktoré zbožňuje každé dieťa. Prenájom takejto atrakcie nie je finančne až taký náročný ako samotná kúpa a takáto investícia určite stojí za to!

Pýtate sa, kde sa dajú takéto skvelé atrakcie zabezpečiť? V ponuke eshopu PlayGround nájdete nafukovacie hrady rôznych farieb, veľkostí a tvarov. Ponuku dopĺňajú nafukovacie šmýkačky, nafukovacie kombá 3v1, športové nafukovadlá a nechýba ani nafukovacia reklama. Stačí vyplniť formulár na stránke, napísať email alebo zavolať na uvedené číslo a všetky podrobnosti si dohodnete podľa Vašich predstáv a požiadaviek.

Predstavte si tie rozžiarené detské očká, keď u Vás na dvore zbadajú nafukovací hrad, ktorý bude celý celučičký určený len a len pre nich a pre ich malých hostí.

A ak si Vaše dieťatko túto skvelú atrakciu zamilujete môžete mu ju zakúpiť. Investícia do kúpy je síce vyššia, avšak dieťatko Vám bude určite vďačné a vy budete mať skvelý pocit, že ste svoje dieťa obdarovali netradičným darčekom.

Čítané: 3170 x