Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Skvelé prezentačné zariadenia

Datum: 12.10.2014

Ste úspešná firma alebo vzdelávacie zariadenie? V tom prípade veríme, že Vám záleží na efektivite a pokroku. V žiadnej trendy spoločnosti či inštitúcií by zaručene nemali chýbať projektory a magnetická tabuľa, ale ani tradičné flipcharty či praktická korková nástenka. Staré zelené tabule a krieda sú už prežitok. Ak ich ešte stále máte vo svojich priestoroch, zbavte sa ich. Určite netreba pripomínať negatívny vplyv kriedy na naše zdravie v uzatvorenom priestore. 

Vďaka magnetickým tabuliam zvládnete hravo akúkoľvek prezentáciu. Pomôcť si môžete popisovačmi a magnetkami. Biely lakovaný povrch pôsobí veľmi atraktívne a iste nijako nenaruší žiaden interiér. Okrem toho sú takéto tabule odolné voči opotrebovaniu i zlomeniu. Texty zaznamenané na tabuli popisovačmi, ktoré sú určené na tento druh tabúľ, sa dajú ľahko zotrieť akoukoľvek stierkou, k dispozíciu sú ale tiež špecializované magnetické varianty. Trendy tabuľa býva zväčša vybavená aj praktickým držiakom, kde si môžete odložiť maličkosti potrebné k prezentácií. Tabuľa Vám bude doručená ako montážny set. Pokiaľ ju nechcete zavesiť na stenu, tak si k nej objednajte aj stojan.  

Flipchart sa radí medzi najstaršie vizuálne pomôcky v biznis svete, a teda ho môžeme zahliadnuť vo viacerých miestnostiach určených na porady. I v čase rozvinutého softwarového vybavenia a skvelých projektorov má stále svoje čestné miesto. Využíva sa napríklad v krízových situáciách, a teda v prípade, keď v budove nefunguje prúd. Publikum vníma kresby na flipcharte veľmi srdečne a je v podstate svedkom celého procesu nákresu od jeho zrodu až po finálnu podobu. I v prípade, keď je nutné niečo rýchlo zaznamenať, táto šikovná vecička prevezme svoju úlohu.

A prečo patrí medzi moderné vybavenie stále aj korková nástenka? Na úvod by sme si mali ujasniť, že ide nielen o bežný predmet v kanceláriách a školách, ale tiež ho milujú i domácnosti. Denne sme vystavení mnohým informáciám a popri tom sa môže stať, že na niečo zabudneme. Ak máte po ruke nástenku, pripnete si odkaz, ktorý budete mať stále na očiach. Korkové tabule iste oceníte aj ako výstavné miesto pre práce Vašich detí alebo rodinné fotografie. Vo vzdelávacích inštitúciách si to bez takýchto tabúľ ani nevedia predstaviť. Visia na nich všetky dôležité oznamy, prosby a požiadavky. Deti v materských školách sa zase prostredníctvom nich chvália svojimi výtvormi. Vo veľkých biznis centrách sa môže veľká korková tabuľa rozdeliť na niekoľko častí, na ktoré sa zaradia kategorizované informácie. Veríme, že tieto skvelé zariadenia nechýbajú ani vo Vašej spoločnosti.

Foto: e-podnikatel.sk

Čítané: 3224 x