Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Dodávatelia na jednom mieste!

Datum: 10.12.2014

Hľadáte na svoju prácu dodávateľov? Potrebujete firmu, ktorá by Vám vykonala určitý typ práce? Hľadáte obchody, ktoré ponúkajú Vami hľadaný sortiment? Už nemusíte hľadať! Katalóg dodávateľov na portáli Dopytovat.sk Vám prináša prehľadnú ponuku firiem, ktoré pôsobia v rôznych odvetviach a vyberať si tak môžete od auto-moto firiem, drevárskych až po ubytovacie zariadenia. Skutočne tu nájdete dodávateľa na všetko, čo potrebujete! Okrem toho môžete zadať aj svoje dopyty zdarma!

Spracujeme drevo, vyrobíme papier

Množstvo dodávateľov je rozdelených do viacero kategórií, ktoré sú veľmi prehľadne zoradené. Vybrať si tak môžete práve tú firmu, ktorú potrebujete a to na základe jej zaradenia a na základe poskytovaných služieb. Môžete tu nájsť napríklad firmy, ktorých hlavnou činnosťou je spracovanie dreva . Patrí sem drvivá väčšina drevárskych firiem zaoberajúcich sa práve drevom a výrobkami z nich. Od nich sa môžete taktiež dozvedieť aj ako sa vyrába papier, pretože medzi výrobky z dreva nepatria len rôzne pomôcky a hmotné produkty, ako ich poznáme, ale taktiež aj samotný papier, ktorý je nevyhnutný nielen na plynulý chod kancelárie, ale jeho dôležitosť pociťujeme dennodenne. Všetci dodávatelia sú na portáli registrovaní bezplatne, pričom do registračného formulára bolo nutné zapísať buď len povinné údaje alebo aj údaje o pôsobení a činnosti firmy, čím sa zviditeľníte pred ostatnými.

Môžete zadať aj svoj dopyt

Výhodou portálu Dopytovat.sk je aj možnosť zadať svoje dopyty zdarma. Nemusíte si tak vyberať spomedzi všetkých firiem, ktoré sú v katalógu dodávateľov, ale pomocou dopytu, ktorý uverejníte na portáli, sa Vám firmy začnú ozývať samé. Do spomenutého dopytu vložte všetky potrebné informácie, aby sa k Vám dostali len relevantné ponuky. Takéto dopyty sú, ako sme už vyššie spomenuli, bezplatné a zadať ich môžete neobmedzený počet. Môžete si tak spraviť akési „mini“ výberové konanie, pričom je len na Vás, podľa akých kritérií si budete svoju dodávateľskú firmu vyberať.

FOTO: adamr freedigitalphotos.net

Čítané: 3398 x