Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Darčeky, ktoré len tak niekde nekúpite!

Datum: 14.12.2014

Blíži sa sviatok Vášho blízkeho a Vy neustále uvažujete nad tým, aký darček mu dať? Máme pre Vás niekoľko tipov, ktoré sú originálne a vtipné zároveň. Či už chcete obdarovať dámu alebo Váš darček smeruje k mužskému pohlaviu, rozhodne si nájdete dostatok inšpirácie v nasledujúcich darčekoch. 

Stavte na originalitu – vyplatí sa to!

Ak už dávate niekomu darček k sviatku, určite ho chcete potešiť. Chcete mu vyčarovať úsmev na tvári a taktiež sa mu zavďačiť za všetko, čo pre Vás doteraz robil a robí. Všetko to môžete skĺbiť dohromady a darovať mu niečo, na čo nikdy nezabudne a čo bude skutočne originálne. Lebo len originálne darčeky sú tie, ktoré nie sú príliš „opozerané“, nedostáva ich každý a sú tak výnimočné. Medzi originálne darčeky zaraďujeme napríklad celý rad hrnčekov na teplé nápoje, ktoré sú charakteristické či už svojou veľkosťou, ale aj tvarom, dizajnom alebo podtlačou. Nie sú to len obyčajné hrnčeky, ale každý niečo vyjadruje a niekedy sú naozaj extravagantnými kúskami.

Okrem hrnčekov, ktoré môžete darovať mužovi aj žene, existujú na trhu aj skutočne špecifické darčeky. Napríklad špeciálne pre mužov sú určené borat plavky, ktoré sú preslávené hlavným „hrdinom“ rovnomenného filmu Borat. Pre mužov to môže byť taktiež pivný sprchový gél, ale aj celý rad ploskačiek. Predovšetkým ženské pohlavie sa poteší stieracím mapám či originálnym puzdrám na smartfóny.

Originálny, ale aj vtipný?

Slaninové náplaste na zranené časti tela? Alebo hrnčeky, z ktorých sa postupne vynára žralok či iné stvorenie? Takéto netradičné darčeky si môžete vybrať na eshope Bananagifts.sk V ponuke tohto darčekového obchodu sa nachádzajú mnohé vtipné darčeky pre mužov aj ženy, ktoré rozhone rozosmejú každého, kto ich dostane. Všetky darčeky sú, samozrejme, funkčné, aby sa dali klasickým spôsobom využiť, avšak zachovávajú si svoju originalitu a vtipnosť. Na narodeniny, meniny, Vianoce či akýkoľvek sviatok, je vhodný darček neodmysliteľnou súčasťou.

 

FOTO: bananagifts.sk

Čítané: 3780 x