Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Nepodceňujte bezpečnosť podláh!

Datum: 29.12.2014

Aj keď podlahu v súkromnom alebo štátnom sektore zväčša veľmi nevnímate, a teda ju beriete ako niečo samozrejmé, možno i banálne, jej bezpečnosť je viac ako dôležitá. Najmä školy, nemocnice alebo jedálne by mali byť vybavené profesionálnym protišmykovým povrchom. No ani iné priestory nie sú výnimkou.

Aj naša spoločnosť EPOX sa zameriava na kvalitné epoxidové a liate podlahy. Cena je u nás viac ako atraktívna, preto nie je dôvod, aby ste dlhšie váhali. Podlahy vieme natiahnuť kamkoľvek, vynikáme v dynamike a naším hlavným cieľom je spokojný zákazník. Na trhu sme známi už od roku 1990 a celý tento čas sa špecializujeme práve na realizáciu liatych epoxidových podláh, bezprašných náterov, samonivelačných vyrovnávacích a liatych antistatických podláh. Neustále sa snažíme modernizovať a skvalitňovať naše služby. Ochotne splníme i tie najodvážnejšie požiadavky.

Osvedčené materiály a vysoká odbornosť pracovníkov

Každá objednávka znamená pre nás zodpovednosť a berieme ju ako novú výzvu. Pri svojej práci využívame patentované a certifikované materiály od renomovaných výrobcov. Vďaka odbornosti našich pracovníkov dokážeme vypracovať optimálne riešenie pre Vaše špecifické potreby a požiadavky pri úprave podláh. Okrem toho Vám tiež poskytneme spoľahlivé poradenstvo pri zhotovovaní projektov. Naša niekoľkoročná firemná história nás naučila, že priemyselné podlahy sú ideálnym riešením všade tam, kde je nutná spoľahlivá univerzálnosť. S obľubou sa na nás obracajú väčšie spoločnosti, no tiež bežní občania. Oproti konkurencii vynikáme viacerými prednosťami, preto sme sa do pamäte klientov zapísali ako overený a spoľahlivý partner.

Perfektné vlastnosti a skvelé bonusy

Epoxidové podlahy vynikajú perfektnými samonivelačnými, mechanickými a chemickými vlastnosťami. Naťahujeme ich v štandardnej hrúbke 3 mm. Určite však oceníte aj fakt, že nenasávajú vlhkosť, sú hygienické, neobsahujú rozpúšťadlá, a teda nehrozí nijaké riziko ohrozenia zdravia. Svoj účel plnia veľmi dlho a bez ťažkostí. Povrch je nenáročný na údržbu a môžete si vybrať z viacerých farebných variantov. Klientom poskytujeme premeranie podkladu, obhliadku staveniska, návrh realizácie, odborné konzultácie a projektové poradenstvo úplne zdarma. Každý zákazník je pre nás dôležitý, a teda nezáleží na tom, či ide o riaditeľa nemocnice, majiteľa posilňovne, kaderníčku alebo dôchodcu. Všetci stoja na vrcholovom rebríčku našich priorít.   

Zodpovedné plnenie cieľov

Pred začatím každého projektu si dohodneme konečný cieľ a ten budeme mať po celý čas na pamäti. Neskončíme, kým sa nám ho nepodarí dosiahnuť. Chápeme, že rozdielne kritéria sa môžu klásť na povrch v kuchyni, telocvični, operačnej sále alebo v chodbe rodinného domu. Nič to však nemení na fakte, že budeme postupovať flexibilne a k Vašej maximálnej spokojnosti. Našu prácu nijak nenaruší ani fakt, že ide o rekonštrukciu staršieho betónu. Nerobí nám vôbec žiaden problém natiahnuť kvalitný povrch na podlahové kúrenie. Záleží iba na výslednom efekte. V súčasnosti medzi našimi objednávkami dominuje aj priemyselná podlaha do garáže. Pritom ju nevyužívajú iba autodielne a prepravné spoločnosti, ale tiež súkromné osoby. Na našom webe nájdete dopytový formulár (v kategórií cenová ponuka), ktorý môžete vyplniť, ak sa rozhodnete pre využitie našich služieb. Dohodneme všetko potrebné a pustíme sa do práce. Vašu novú podlahu smiete užívať už 24 hodín od aplikovania. Nezabúdajte, že najbezpečnejšia podlaha je tá od firmy EPOX.

Foto: epox.sk 

Čítané: 2775 x