Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Tieto ovocné kytice sú najobľúbenejšie

Datum: 17.01.2015

Pozrite si najkrajšie jahody v čokoláde. A aj jedinú chutnú kyticu, ktorou zaželáte všetko najlepšie

Ovocné kytice už pozná takmer každý. Pripravujú sa z rôznych druhov čerstvého ovocia a sú populárne namiesto živých kvetov, torty či darčeka. Zistili sme, ktoré sú úplne najobľúbenejšie – veríme, že vám to pomôže vybrať tú správnu.

Najčastejšie pripravovala značka Chutné kytice, líder na trhu, v roku 2014 kyticu s úžasným názvom Všetko najlepšie. Pripomína rozkvitnutú kvetinu, s tým rozdielom, že oslávenec si ju vychutná. Táto ovocná kytica je v nižšej cenovej kategórii – s priaznivou cenou iba 25 €. Darček je tak ideálny tiež v prípade, že prekvapenie pripravujete sama (alebo sám). Nájdete ju, tak ako aj všetky nasledujúce, na www.chutnekytice.sk.

Absolútne najpopulárnejší produkt je však z radu bonboniér. A nejde o nič iné, ako exkluzívne Jahody v čokoláde. Najlepšie kúsky čerstvých jahôd sú ručne obaľované v pravej belgickej čokoláde a ďalej krásne ešte dekorované ďalšou čokoládou či posýpkami ako orieškami alebo kokosom. Navyše sú zabalené v úžasnej krabičke so stuhou, takže odpadá starosť, ako zabaliť darček. Ovocné kytice nie sú ani na druhom mieste – tam sa umiestnila pestrá bonboniéra Ovocie v čokoláde. Tvoria ju okrem jahôd aj kúsky jablka, banánu a ananásu. Samozrejme čerstvé a bez akýchkoľvek konzervačných a iných prídavných látok, tak ako všetky produkty z www.chutnekytice.sk.

To sú teda miesta jeden až tri. Štvrtá najobľúbenejšia je ovocná kytica zo samých jahôd v čokoláde, takisto pestro nazdobených, s príznačným názvom Čokoládový sen. Ako vyplýva s umiestnenia v rebríčku, tento sen sa splnil v roku 2014 mnohým.  Nasledujú ovocné kytice s menami Jahodové prekvapenie a Veselá kvetinka. Hneď za nimi je podľa zákazníkov najkrajšia sezónna kytica – Letné osvieženie.

Na ôsmom mieste sa ocitol romanticky ladený darček s názvom Sladké vyznanie. Do top desiatky sa prepracovala aj novinka – ovocná kytica Čarovný okamih. Top 10 zzatvára pestrá Ovocná záhrada.

Z noviniek boli ďalej obľúbené Zamilovaná kytica či perfektná Čokoládová esemeska, s ktorou môžete poslať vlastný odkaz napísaný priamo na tabličke čokolády. Jedine značka Chutné kytice ponúka tiež široké možnosti doplnkov, vďaka ktorým ušijete na mieru darček presne pre vašu príležitosť. A z tých bol najobľúbenejší originálny čokoládový nápis, ďalej balóniky, extra čokoláda či čísla z ovocia v čokoláde. Počas roka sa striedajú v ponuke aj rôzne sezónne doplnky, teraz napríklad silvestrovské a novoročné čísla 2015. Chutný nový rok je s nimi doslova na zahryznutie!

Nenašli ste v katalógu ovocných kytíc darček, aký potrebujete? Nevadí. Chutné kytice (nájdete napríklad na www.chutnekytice.sk) pripravia ovocné kytice presne na vaše želanie. Stačí povedať, ako má asi vyzerať, čo obsahovať a ako má byť veľká. Potom sa už môžete spoľahnúť na skúsené aranžérky, ktoré dovedú ovocný darček do dokonalosti.

Čítané: 6124 x