Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Akú detskú postieľku vybrať pre Vaše dieťa?

Datum: 17.04.2015

Aká je tá správna detská postieľka ? Poradíme vám ako sa vyznať a detské postieľky kúpiť krásne ale hlavne bezpečné

Akú detskú postieľku vybrať pre Vaše dieťa? 

  

Čakáte vaše milované malé zlatíčko a premýšľate nad detskou postieľkou? Akú detskú postieľku, akej farby a pod. To Vám pravdepodobne stále prechádza hlavou.

 

Keďže váš milovaný drobček spí často krát až 16 hodín denne, tak mu chcete dopriať komfort v podobe pohodlnej postieľky. Určite budete chcieť preňho len to najlepšie a samozrejme budete chcieť postieľku, ktorá bude mať pozitívny vplyv na zdravý vývin dieťatka.

 

Dnes už je skutočne veľký výber detských postieľok. Svojmu dieťatku máte možnosť kúpiť detské postieľky rôznych tvarov, či farieb tak, aby skvele ladili s ostatným vybavením interiéru detskej izby. 

Tak isto existujú postieľky rôznych cenových relácií, či rozmerov. Ak už viete či čakáte dievčatko, pozrite si detské postieľky s baldachýnom, určite vyzdvihne nevinnosť a dievčenskú krásu vášho malého pokladu. 

 

Ak sa bude detská postieľka premiestňovať, mohli by ste popremýšľať po detskej postieľke na kolieskach. Tento typ detských postieľok je veľmi praktický pri častom presúvaní detskej postieľky. Táto postieľka vám umožní byť stále so svojim malým drobčekom.

 

Samozrejme pri výbere detskej postieľky by ste mali myslieť aj na výber správneho a kvalitného matraca. Dieťa trávi v postieľke väčšinu svojho času, preto nepodceňte výber správneho matraca.

 

Takisto by ste pri výbere detskej postieľky mali myslieť aj na bezpečnosť. Deti radi spoznávajú svet, hrajú sa a preto by zaisťovací mechanizmus odnímateľnej bočnice mal byť na postieľke navrhnutý tak, aby ho dieťa nevedelo odistiť.

 

Nie samozrejmosťou ale pekným dodatkom k detskej postieľke by mohlo byť príslušenstvo k detským postieľkam. Môžu to byť rôzne stabilizátory polohy, ktoré bábätko udržia v spánku v stabilnej polohe. 

Taktiež by postieľky pre bábätká mali obsahovať dostatok hračiek, ktoré rozvíjajú schopnosti dieťatka. Veľmi obľúbenou hračkou v poslednom období sú kolotoče, ktoré slúžia na uspávanie dieťatka ale aj sú aj veľmi dobrou zábavou.

Čítané: 3774 x