Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Peter Kuba (Roku): Slávime dvadsiate narodeniny a naberáme nových stážistov

Datum: 15.04.2016

V marketingovom svete pôsobí množstvo reklamných agentúr, ktoré sú charakteristické kreatívnymi a nápaditými kampaňami. Dvadsaťročnou tradíciou sa pýši bratislavská reklamná agentúra Roko, ktorú má pod vedením Peter Kuba. Aktuálne zamestnáva šestnásť pracovníkov, no vyhľadáva stážistov do svojho tímu. A pokiaľ patríte medzi záujemcov o stáž, môžete sa podieľať na kampaniach pre velikánov ako Allianz - Slovenská poisťovňa alebo Slovenský paralympijský výbor.

Reklamná agentúra otvára dvere predovšetkým mladým ľuďom, ktorí vedia počúvať a premýšľať. Záujemcovia by mali vedieť jednať s ľuďmi. Medzi požadované vlastnosti patrí najmä ústretovosť, ktorá je základným stavebným kameňom každej zákazky. A to by si mal každý pracovník v marketingu uvedomiť.

Reklamná agentúra pristupuje k svojim klientom individuálne a snaží sa vždy vyhovieť ich požiadavkám a potrebám. A to až do tej miery, kedy je to kontraproduktívne.

Prihláste sa na stáž

Svoj životopis môžete obohatiť o skúsenosť vo významnej reklamnej agentúre. Peter Kuba privíta šikovných ľudí, ktorí neustále sledujú nové trendy v marketingu a reklame. Hoci neovládate všetky anglikanizmy, ktoré sa v reklame bežne používajú, nevadí. Učený z neba nespadol a všetko sa v reklamnej agentúre ľahko a rýchlo doučíte. Získate prax, ktorá je v profesijnom živote veľmi dôležitá.

"Pracujeme na veľmi zaujímavých projektoch. Slovenský paralympijský výbor je odvážny klient, ktorý je otvorený zaujímavým komunikačným kampaniam. A práve na takej kampani môže mať svoj podiel aj stážista. Získa nové skúsenosti, ktoré potom využije v ďalšom zamestnaní," dodal Peter Kuba z reklamnej agentúry.

Reklamná agentúra Roko v tomto roku oslavuje dvadsať rokov. Neustále posilňuje svoje postavenie, teda v budúcnosti ešte o nej budeme počuť.

Čítané: 3585 x