Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Využite služby cestnej nákladnej prepravy

Datum: 28.05.2016

Preprava tovaru v minulosti a dnes prináša mnohým na tvár úsmev. Môžeme byť len radi, že vyspelá doba ponúka efektívne možnosti na rýchlu a bezpečnú prepravu nášho tovaru a ešte veľa iných výhod. Každému obchodníkovi záleží na tom, aby bol jeho tovar u klienta včas a v bezchybnom stave. Na to nám slúžia prepravné spoločnosti poskytujúce logistické služby.

Cestná preprava s rýchlym doručením

V rámci územia jedného štátu máte možnosť využiť služby cestnej nákladnej prepravy zbernou službou. Daná služba doručí vaše kusové alebo paletizované zásielky rýchlo a spoľahlivo v nasledujúci pracovný deň po vyzdvihnutí zásielky. Zákazník má možnosť sledovať svoju zásielku online, čo je už v dnešnej dobe nutnou samozrejmosťou, ktorá prináša komfort a vždy čerstvé informácie. Pokiaľ je to potrebné, firma poskytujúca logistické služby vám dodá na prepravu tovaru vozidlo s hydraulickým čelom a neodmietne vás, ani keď potrebujete prevážať nebezpečný tovar. Prioritou je totiž vždy bezpečnosť vašich zásielok – šofér sa snaží tovar naložiť tak, aby sa pri preprave nepoškodil, a tiež ho aj bezpečne vyloží. Disponuje informáciami o vhodnom zabalení zásielky a potrebných opatreniach. Doba je hektická, a práve preto je výhodou, ak vám zásielka môže byť doručená v čase, ktorý si stanovíte.

 

Pokiaľ máte záujem o prepravu zásielok aj na územie mimo našej krajiny, logistická služba spoľahlivo doručí kusový alebo paletizovaný tovar v rámci územia celej Európy. Zberná služba sa fantasticky hodí na prepravu zásielok s hmotnosťou 30 kg až 2 500 kg. Medzinárodná kamiónová doprava vám poskytuje dobré prepravné časy, rýchly zákaznícky servis, ktorý súvisí nielen s vypracovaním výhodnej cenovej ponuky, ale aj s naplánovaním takej trasy, ktorá vám neprinesie žiadne skryté poplatky.  

Služby nákladnej dopravy sú obľúbené

V rámci prepravy tovaru kamiónom si môžete objednať celovozovú alebo dokládkovú cestnú prepravu. Danou službou môžete odosielať zásielky s hmotnosťou nad 2 500 kg alebo zásielky, ktoré potrebujete premiestniť rýchlejšie, ako by to zvládla zberná služba. Váš tovar je totiž bez zastavovania na termináloch a zbytočného prekladania doručovaný priamo jeho príjemcovi kdekoľvek na Slovensku, ale aj v Európe. Poskytovateľ logistických služieb sa vám bude snažiť poskytnúť na prepravu požadovanú kapacitu vozidla. Pokiaľ myslíte ekologicky, zamerajte sa najmä na také prepravné spoločnosti, ktoré školia svojich šoférov v oblasti efektívneho riadenia vozidla, znižujú tým spotrebu pohonných látok a šetria životné prostredie. Niekedy okrem dôkladných vedomostí o špecifikách jednotlivých trhov, vlastníctva certifikátov a skúseností v cestnej nákladnej preprave zaváži aj takáto „maličkosť“.   

Vyberte si spoľahlivého prepravcu

Ak si vybavujete cestnú prepravu tovaru u poskytovateľa logistických služieb, zamerajte sa na kvalitu doručenia. Je dôležité, aby boli vaše zásielky doručené v nepoškodenom stave, v dohodnutom termíne a aby bola komunikácia medzi prepravnou spoločnosťou a vami bezproblémová, aj čo sa týka bezchybnej a rýchlej fakturácie služieb. Všetci zamestnanci by mali mať úspešne zvládnuté školenie a svojimi odbornými znalosťami preukázať, že sa o váš tovar vedia dôkladne postarať.  

Čítané: 4179 x