Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Záhradné párty stany nájdu uplatnenie v každom ročnom období

Datum: 24.01.2017

V horúcich letných dňoch sa usporadúvajú záhradné oslavy narodenín a grilovacie párty s priateľmi. Ale počasie je aj počas júna, júla či augusta nevyspytateľné, a preto by ste mali byť v prípade rýchlej dažďové prehánky pripravení. Úkryt pred náhlou nepriazňou počasia vám poskytne párty stan, ktorý sa vyznačuje vodeodolnosťou. To nie je jediná situácia, kedy záhradné párty stany prídu vhod.

Ak organizujete akciu už počas popoludní, pravdepodobne budete premýšľať nad tým, ako vykúzliť príjemný tieň a ochranu pred ostrými slnečnými lúčmi. Opäť je riešením párty stan, ktorý bude lúče slnka odrážať.

Hovoríte si, prečo by ste mali investovať do tohto vybavenia koncom zimy, keď leto je ešte v nedohľadne? Dôvodom sú mimosezónne ceny, pričom za ušetrené peniaze môžete kúpiť moderný záhradný nábytok.

Skladacie záhradné altány pôsobia elegantne

Veľmi atraktívnou alternatívou sú skladacie záhradné altánky, ktoré sú vhodné napríklad k zastrešeniu terás. Pod altánkom sa bude vynímať záhradný nábytok a osvetlenie, aby ste tam mohli tráviť čas aj vo večerných hodinách. Už samotný názov tohto produktu napovedá, že skladanie je veľmi jednoduché, rýchle a praktické. V prípade, že budete chcieť cez zimu zložiť altánok, nezaberie vám to pol dňa. A navyše ho zložíte tak, že sa dá elegantne uskladniť.

Kde kúpiť záhradné párty stany?

Ak hľadáte internetový obchod, ktorý sa zaoberá predajom záhradných párty stanov, potom odporúčame obrátiť sa na online predajňu t-zbozi.sk. Vyznačuje sa širokým produktovým portfóliom, ktoré zahŕňa už spomínané záhradné párty stany, ale aj ďalšie vybavenie pre exteriér.

Párty stany sú k dostaniu v niekoľkých rôznych veľkostiach, či už chcete menšie 3 × 3 metre alebo väčšie 6 × 12 metrov. Záleží na vašich priestorových možnostiach a predstavách. Internetový obchod sa vždy snaží vašim požiadavkám a potrebám vyhovieť.

Čítané: 3921 x