Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Elektronický ohradník pre psov má široké využitie

Datum: 30.01.2017

Veľa majiteľov psov si sťažuje na neposlušnosť svojich štvornohých chlpáčov, ktorí si nájdu aj malú medzierku pre únik zo záhrady. Ale ak máte o svojho zvieracieho priateľa starosť, aby nebehal medzi idúcimi autami, ideálnym riešením je elektronický ohradník. V nasledujúcich riadkoch sa pozrieme, ako tento druh ohradníku funguje.

Určitá plemená psov sú tvrdohlavá, a preto niekedy ani napomenutie nestačí. Praktickou pomôckou je elektronický ohradník, ktorý sa osvedčil psičkárom aj kynológom. Súčasný trh ponúka nespočetné množstvo modelov a značiek, pričom veľké obľúbenosti sa teší značka Reedog.

Ako elektronický ohradník funguje?

Vo svojej podstate sa jedná o neviditeľný plot, ktorý sa skladá z izolovaného drôtu vedeného okolo klasického plota či pozemku. Tento drôt sa dá zabudovať dokonca niekoľko centimetrov pod zem, a tak sa nestane, že by o neho niekto zakopol alebo ho prestrihol.

Psíkovi potom nasadíte obojok s prijímačom, ktorý je prepojený s vysielačom. Akonáhle sa pes priblíži k vymedzenej hranici, dostane impulz do obojku, a ten ho upozorní, že sa má vrátiť späť na svoje miesto. Rozhodne sa nemusíte ničoho báť, pretože vášho maznáčika to nebolí.

Aké ohradníky ponúka značka Reedog?

Ak stavíte na značku Reedog, budete nadmieru spokojní, pretože sa jej produkty vyznačujú vysokou kvalitou, dlhou životnosťou a atraktívnou cenou. Vybrať si môžete z dvoch modelov, pričom jeden obsahuje aj výcvikový obojok. Cena je u kombinácie výcvikového obojku a ohradníku vyššia, ale môžete psa zároveň vycvičiť na prechádzke a podobne.

Zohľadniť by ste mali tiež funkcie, pretože Reedog FX-500 (s výcvikovým obojkom) umožňuje upozorňovať vibráciami, zvukom a impulzmi. Kým Reedog FX-300 (bez výcvikového obojku) umožňuje varovanie len zvukom a impulzmi.

S ohradníkom elegantne zabránite tomu, aby váš psík utekal.

Čítané: 3429 x