Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

3 minuloročné vynálezy, ktoré rozhodne zaujali

Datum: 31.01.2017

Ak neviete dobre variť, chcete presne vedieť, ako veľmi je znečistené naše životné prostredie alebo Vás skôr zaujíma, ako konečne skoncovať s chrápaním Vašej polovičky, čítajte ďalej. 

Práve v uplynulom roku 2016 totiž uzreli svetlo sveta vynálezy, ktoré toto všetko dokážu a rozhodne stojí za to mať na ne aj originálny patent.

Inteligentná panvica

V prípade, že chcete variť, ale príliš Vám to nejde, nič to. Teraz Vás to naučí sama panvica, presnejšie inteligentná panvica Pantelligent, ktorá Vám zodpovie všetky zvedavé otázky týkajúce sa prípravy jedál. Tento skvelý vynález „radí“ vcelku jednoducho, všetko len za pomoci Bluetooth a špeciálneho tlačidla. Variť nebolo snáď ešte nikdy jednoduchšie, takže hurá do kuchyne!

Osobný detektor znečistenia

Ak Vás nič nezaujíma viac, ako stupeň znečistenia našej planéty, všetko podstatné sa konečne dozviete. A z prvej ruky. Postačí mať doma osobný detektor znečistenia, ktorý vyhodnotí atmosféru v oblasti, kde sa práve nachádzate. Vie zmerať teplotu, UV žiarenie, veľkosť výskytu prachu, plesní, peľu alebo výfukov áut. Len pozor, aby Vás príliš nevystrašil reálny stav okolo Vás.

Stop chrápaniu!

Vlastná ochranná známka na zariadenie, ktoré dokáže raz a navždy zastaviť nepríjemné chrápanie, to je vec! A predstavte si, niekto ju aj vlastní, lebo vecička s názvom „Nora“, ktorá toto dokáže, už existuje. Pomocou ľahkej podložky umiestnenej pod vankúšom dokáže veľmi ticho a nenápadne presunúť hlavu chrápajúceho do vhodnejšej polohy. A čuduj sa svete, tento drobný nehlučný pohyb stimuluje uvoľnené krčné svaly, v dôsledku čoho je stimulovaná prirodzená poloha dýchacích ciest, vďaka čomu je možné opäť normálne dýchať. A Vy sa môžete bez rušenia vyspať. Skvelé, však?

Ktorý z týchto troch čerstvých vynálezov sa Vám zdá najužitočnejší?

Čítané: 3034 x