Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Svadobný fotograf alebo ako fotí manželský pár.

Datum: 22.07.2017

Jednu nezabudnuteľnú a výnimočnú svadbu, poprosím...

Taká sa nedá kúpiť? Máte pravdu! Ak je totiž tento deň zahalený láskou dvoch ľudí, prežitý v kruhu rodiny a priateľov, nemusíte si robiť v podstate žiadne starosti. I tak je však tento deň spojený s rôznymi telefonátmi, dodávateľmi a povinnosťami. Garantujem vám však, že sú to veľmi príjemné starosti, ktoré vám budú robiť radosť. Jednu nezabudnuteľnú a výnimočnú svadbu však môžete vo svojich spomienkach prežiť na stokrát aj vďaka svadobným fotografiám, ktoré vám pripomenú tento deň a všetko podstatné, čo sa v ňom odohralo. A tak je výber svadobného fotografa jednou z najdôležitejších vecí. Ak ho ešte nemáte, niekto výnimočný by sa pre vás určite našiel.

Darina a Tomáš

Áno, nejde o jedného svadobného fotografa, ale rovno dvojicu fotografov. Darina a Tomáš sú manželia a okrem lásky ich dala dokopy aj spoločná vášeň pre zachytenie skutočných momentov lásky. Svadobné fotenie je pre nich niečo ako nové načerpanie do ich vlastnej spoločnej cesty životom. Zároveň je pre nich ďalšou výzvou v ich práci.

 

Najlepšie kulisy

Spoločnosť pri fotení im robí príroda, kúsok histórie, obyčajných a jednoduchých vecí, ktoré potom dokážu premeniť na nezabudnuteľné aj vďaka jedinečnej láske ženícha a nevesty. Zachytávanie emócií je pre nich príjemným občerstvením a neustálym prekvapením. O tie najlepšie kulisy tak majú postarané.

 

Ďalšie výhody

Prečo je dobré mať rovno dvojicu fotografov? Už len vďaka tomu, že svadobný portrét môžu vnímať z dvoch rôznych perspektív a pohľadov. A tak môže Darinka ponúknuť nejakému svadobnému okamihu celkom iný zmysel, ako Tomáš a môže sa to stať aj naopak. Vďaka dvojici fotografov sa jednoducho nemusíte báť, že sa na niečo z vášho veľkého dňa zabudne. Čo vy na to?

 

Aby ste vedeli, kde ich nájdete

Ak si teda prosíte jednu nezabudnuteľnú svadbu a ste z okolia Popradu Trebišova, obráťte sa na dvojicu, pre ktorú svadba nie je iba ďalším číslom, ale skutočnou oslavou lásky. A vedeli ste, že ju môžete začať aj rande fotkami? Tak smelo do toho, a užite si váš veľký deň!

Čítané: 3658 x