Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Všade dobre, na Barbadose najlepšie!

Datum: 20.11.2017

Každý z nás má rád exotiku. Najlepší čas na užitie si exotiky je vtedy, keď je počasie u nás tak zlé, že horšie už ani nemôže byť, teda na jeseň.


 

Cítime to všetci. Letná energia je definitívne preč a posledné zvyšky tepla tiež. Slnečné lúče na nás vykuknú jedine z albumu z letných prázdnin alebo aj cez deň, vtedy však signalizujú nanajvýš to, že bude ešte chladnejšie ako včera. Nájdu sa medzi nami aj takí, ktorí práve obdobie zimy obľubujú. Ani oni však nie sú nejako mimoriadne nadšení z jesenných dní, kedy je zima, zamračené a celý deň prší. Tá väčšina z nás, ktorá obľubuje leto, ten úžasný pocit slnka opierajúceho sa o našu pokožku počas toho, ako ležíme niekde pri bazéne, hľadajú spôsoby, ako tento pocit zažiť aj na jeseň a v zime. Po čase, keď vám už zamrzne notebook z neustáleho opakovania videí z leta, hľadáte lepšie spôsoby zažitia leta. Čo takto dovolenka? Na dovolenku sa dnes už nechodí len v lete, pokiaľ ste to ešte neskúsili, je najvyšší čas to vyskúšať!

Exotika v Karibskom mori

Keďže európske destinácie, kam chodíme na dovolenky v lete, sú tiež často postihnuté jesenným a zimným počasím, za dovolenkou treba cestovať ďalej. Napríklad na Barbados. Barbados je ostrovný štát, ktorý je súčasťou súostrovia Malé Antily. Barbados dovolenka tak zaručí, že zažijete všetko, čo Karibik prináša – nádherné piesočnaté pláže s palmami, teploty pohybujúce sa okolo 30 stupňovej hodnoty a koralové útesy, ktoré lákajú skočiť do mora a pozrieť si ich z bližšia. Ako každá dovolenková destinácia, aj Barbados ponúka množstvo rôznych ubytovacích zariadení, reštaurácií a zábavných atrakcií. Barbados dovolenka nemusí byť po administratívnej stránke nijako zložitá, potrebujete iba cestovný pas, iba v prípade, že sa budete zdržiavať viac ako 28 dní, aj vízum. Tak nečakajte, Barbados vás už s otvorenou náručou čaká.

Čítané: 4079 x