Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Oh, nie, zasa som zabudol... Žiadny strach, je tu donáška kvetov!

Datum: 08.03.2018

Ak aj vy trpíte zvláštnou formou zabúdania, ktorá sa vyskytuje iba v prípade sviatkov vašich blízkych a dôležitých dátumov, rozhodne v tom nie ste sami. A dokonca je tu váš nový záchranca, donáška kvetov!

Ak ste už niekde počuli slovné spojenie donáška kvetov, možno ste nachvíľu zastali a zamysleli sa. Kto vlastne služby typu doručenie kvetov potrebuje? Keď presa chcete darovať kvety, najlepšie je ísť osobne do obchodu a osobne tie kvety následne danej osobe aj odovzdať. Áno, máte pravdu, to je tradičné riešenie, na ktorom nie je nič zlé. Má to však predsa len dve nevýhody – musíte osobne cestovať za danou osobou, čo nie je vždy možné a druhou nevýhodou je skutočnosť, že darovanie kvetov už pekne dlho nie je ničím originálnym a prekvapivým. Teda, pokiaľ ich darujete osobne. Možno sa to nezdá, ale doručenie kvetov spraví veľký rozdiel v tom, ako takýto darček obdarovanú osobu poteší. Nehovoriac o tom, že doručenie kvetov môžete využiť v situácii, keď na niekoho sviatok zabudnete, spomeniete si na poslednú chvíľu a potrebujete vymyslieť niečo rýchle a nenáročné. Pozrime sa teda nato, ako taká donáška kvetov vyzerá z bližšia.

Áno, do 90 minút!

Ak hľadáte spoločnosť, ktorá poskytuje donášku kvetov, už ďalej nahľadajte, je tu spoločnosť Kytica expres. Princíp je jednoduchý, základom sú kvety online. Na stránke si vyberiete kyticu podľa vašich predstáv a objednáte ju. Nasleduje vytvorenie a upravenie kytice skúsenými aranžérkami, mimochodom, kytice sú vytvárané výhradne z čerstvých holandských kvetov. Po tomto úkone už dochádza len k samotnému doručeniu kvetov, ktoré je zrealizované do 90 minút, kamkoľvek po Slovensku! Či už to teda bude donáška kvetov Bratislavaalebo Malé Borové, pre doručenie kvetov nie je vďaka hustej sieti pobočiek nič problém. Tak už ďalej neuvažujte nad originálnymi darčekmi, jeden naozaj výhodný máte rovno pod nosom, je ním donáška kvetov!

Čítané: 3357 x