Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Akú úlohu zohrávajú technológie v dnešných kanceláriách?

Datum: 26.03.2018

Asi nie je žiadnym tajomstvom, že počítače a elektronické spracovanie dát zefektívňujú množstvo kancelárskych úkonov, s ktorými sa v práci trápime dennodenne. Boj firiem o získanie skúsených zamestnancov nie je v dnešnej dobe nič nezvyčajné, a práve preto sú jednotlivé organizácie nútené nájsť inovácie či novátorské riešenia, ktoré by pomohli získať nových, ale tiež udržať stálych zamestnancov na pracovisku.

K tomu je však potrebné nielen motivačné prostredie, priateľský kolektív či dobrý plat, ale aj niečo iné ...

 

Trendy, ktorým sa nevyhneme

Používanie notebookov, smatfónov či tabletov je v súčasnosti bežné nielen v osobnom, ale i pracovnom živote. Moderné kancelárie v Bratislave sú vybavené špičkovými technológiami, vďaka ktorým dochádza k novému nastaveniu mysle, a teda novým nápadom, ktoré sú pre firmu obrovským prínosom. Ide v podstate o efektívny proces ako udržať krok s konkurenciou a zároveň plniť nadštandardné úlohy v príslušnom časovom horizonte na základe inštrukcií nadriadeného.

Estetika má svoj význam!

Ak si predstavíme skladové priestory, mnohých z nás napadne veľké tmavé miesto s jedným svetlom uprostred stropu, bielymi nudnými stenami a dlhými chodbami, ktoré vedú do „neznáma“. Dnes je našťastie tejto depresívnej predstave koniec, keďže už dávno neplatí, že v práci by sme sa mali cítiť ako trebárs vo väzení. Dizajn má svoj význam, keďže výrazne ovplyvňuje pracovnú morálku, ale i produktivitu a celkovú energiu, ktorá medzi zamestnancami prevláda. Je nutné uvedomiť si, že práca neprebieha len mechanicky vzhľadom k tomu, že väčšina zamestnancov pracuje na viacerých úlohách. Z toho vyplýva, že z času na čas potrebujeme relax uprostred zelene, ktorý nám dodá potrebnú silu na riešenie ďalších úloh či zadaní. Prenájom priestorov Bratislava je typickým príklad toho, že firma sa o svojich zamestnancov stará, zaujíma sa o ich preferencie i požiadavky ohľadom dizajnového prevedenia pracovného prostredia, keďže aj tento fakt je pre viac ako 80% zamestnancov dôležitý.

Čítané: 3319 x