Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Viete, ako rozpoznať kvalitné párty stany?

Datum: 03.04.2018

Letná sezóna sa blíži a s ňou aj mnoho aktivít, na ktoré budete potrebovať nejaké zastrešenie. Ideálny riešením sú párty stany, pri ich výbere by ste si ale mali dávať pozor, aby vám potom párty stan slúžil čo najdlhšie!

Studené zimné počasie pomaly ale isto odchádza, konečne tak začína jar a leto, teda sezóna najväčšej zábavy a zážitkov. Večery strávené s kamarátmi niekde vonku, slnečné dni pri vode, prípadne teplé dni strávené robením biznisu, ale v príjemnom vonkajšom prostredí. Leto síce prináša teplo a slnko, na ktoré sa všetci tak veľmi tešíme, ale všetkého veľa škodí. Pobyt na slnku by sme teda mali počas dňa limitovať, nehovoriac o tom, že vaše veci, jedlo a nápoje tiež priame slnko asi veľmi v láske nemajú. Tu sa pomaly dostávame k hlavnej letnej pomôcke, ktorou je nejaký prístrešok. A nie len taký nejaký, konkrétne párty stany. Tie sú totiž ideálnou formou prístrešku na leto. Sú otvorené, nekumuluje sa tak v nich teplo ako napríklad v uzatvorených stanoch s bočnými stenami. Plachtovina ich strechy je ale veľmi odolná a skonštruovaná tak, aby vás ochránila nielen pred slnkom, ale aj dažďom a inými nepriaznivými podmienkami.

Prečo vyberať kvalitu?

Povedzme, že ste pochopili výhody párty stanov a uvedomili ste si, že sú skutočne najlepšou formou prístrešku. Keďže v lete predávate pri bazéne ručne robené koláčiky, potrebujete nejaký prístrešok, aby ste ochránili seba a koláčiky pred slnkom a dažďom. Rozhodli ste sa ale, že nebudete do párty stanu veľa investovať a kúpite si ten najlacnejší. To sa vám ale čoskoro vrátilo. Zložitý systém zaistenia stanu pri jeho postavení sa postaral o to, že vám skladanie stanu trvalo celý deň. Keď ste ho nakoniec postavili, uvedomili ste si, že jeho konštrukcia nie je práve najpevnejšia a už pri miernom závane vetra sa bojíte o to, aby vám celý párty stan nespadol na hlavu. Nehovoriac o tom, že pri prvom daždi ste zistili, že jeho plachta nie je tak úplne vodotesná. Pri jeho skladaní na konci sezóny ste si opäť raz zanadávali na systém zaistenia, po zložení ste si všimli, ako je farba plachty úplne vyťahaná od slnka a povedali ste si, že lacný párty stan už nikdy viac.

Kvalitné párty stany? Brimo!

Spoločnosť Brimo ponúka párty stany, ktoré spĺňajú dve najzákladnejšie požiadavky na párty stan – sú kvalitné a ľahko zložiteľné. Ľahká skladateľnosť spočíva v inovatívnom systéme automatického zaistenie, vďaka ktorému je postavanie a skladanie stanu skutočná hračka a zvládne to naozaj každý. Na kvalitu párty stanov Brimo zas vplýva odolná oceľová konštrukcia, ktorá je navyše natretá práškovou farbou, ktorá je odolná voči nárazom, UV žiareniu zo slnka, ale čo je hlavné, poskytuje perfektnú a dlhodobú ochranu proti korózií. Rovnako odolná je aj polyesterová plachta, ktorá je taktiež odolná voči UV žiareniu, je stopercentne vodotesná a odolná voči mechanickému poškodeniu. Vďaka rôznym rozmerom a farebným kombináciám nehrozí, že by ste si z ponuky nevedeli vybrať ideálny stan práve na vaše použitie. Tak nečakajte a zožeňte si kvalitný párty stan Brimo ešte dnes a zastrešte sa štýlovo!

Čítané: 3714 x