Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Hľadá sa kuriér. Značka: spoľahlivý

Datum: 31.07.2018

Azda neexistuje človek či firma, ktorá by aspoň raz v živote nevyužila služby kuriéra. Kuriérske služby nám výrazným spôsobom zjednodušujú život. Na to, aby ste niečo poslali alebo si nechali doručiť, už nemusíte ani vyjsť z domu či firmy.


 

Spoľahlivý kuriér zásielku doručí v stanovenom čase tak, aby ste boli spokojný. Netreba sa obávať, že sa zásielka niekde zatúla. Ako ale vybrať takého kuriéra, s ktorým sa tovar dostane na miesto určenia rýchlo a úplne v poriadku? Stačí si všímať nasledujúce detaily.

 

Dostupnosť

Znie to jednoducho, ale pri súčasnom vysokom dopyte kuriéri spolupracujú s viacerými spoločnosťami s rozličnými a zložitými potrebami. Preto sa uistite, že kuriér, ktorého si vyberiete, si je vedomý toho, ako veľa ho budete potrebovať a tiež kedy sa tieto záväzky približne uskutočnia.

 

Bezpečnosť a poistenie

Čo sa stane, ak váš tovar nedorazí na miesto určenia alebo príde poškodený? Je základom chrániť vlastnú firmu pred nespoľahlivosťou, a tým aj zlým menom, a najať kuriéra, s ktorým sa v tomto smere nebudete musieť trápiť. Dôkladne sa oboznámte, ako funguje poistenie v danej kuriérskej firme, a až potom sa rozhodnite.

 

Cena

Samozrejme, dôležitá je aj cena a v mnohých prípadoch je to najviac rozhodujúci faktor. Hoci kuriérske spoločnosti v porovnaní s klasickou poštou ponúkajú prémiové služby, nemusí to nutne znamenať, že sú drahé. Uistite sa, že budete správne informovaný o všetkých nákladoch, ktoré vás v spolupráci s danou kuriérskou spoločnosťou čakajú. Pozor na to, že cena nie vždy zodpovedá úrovni služieb.

 

Technológie

Informujte sa tiež o type doručovacích a sledovacích technológií, ktoré daná kuriérska služba využíva. Zlá alebo zastaraná technológia môže viesť k nižšej úspešnosti dodávky a spolu s tým aj menšej spokojnosti zákazníkov. Dodávateľská a logistická oblasť sa vyznačuje inováciami. Takže technológia, ktorú daná kuriérska firma využíva, odhaľuje smerovanie aj kvalitu spoločnosti.

 

Foto: Bigstockphoto

 

Čítané: 4672 x