Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Vyberte zásnubný prsteň podľa týchto rád

Datum: 14.08.2015

Zatiaľčo výber svadobných obrúčok je spoločné rozhodnutie, obaja z páru môžu o tom rozhodovať, kúpa zásnubného prsteňa je čisto v réžii muža. Vieme veľmi dobre, ako muži obľubujú nákupy a pobehovanie po obchodoch. No a teraz si predstavte nákup takého niečo vzácneho, dôležitého a jedinečného ako sú zásnubné prstene. Aj preto, páni, sú tu pre vás tieto rady, ktoré vám uľahčia výber zásnubného prsteňa pre svoju vyvolenú.  

Prsteň za tri mesačné výplaty?

Niekto raz povedal, že zásnubný prsteň by mal stáť tri mesačné výplaty muža. A odvtedy sa tým riadi veľa ľudí. No vy si tým hlavu vôbec nelámte. Nezáleží na tom, koľko bude stáť, dôležité je, aby sa páčil vám a aj vašej priateľke.

 

Je rok 2015, skúste aj e-shopy

Aby ste našli snubný prsteň, o ktorom budete stopercentne presvedčený, že je ten pravý, musíte pobehať všetky kamenné obchody so šperkami v celom meste. A aj tak prídete len na to, že zlaté prstene a retiazky dominujú ich ponuke a zásnubných prsteňov je pomenej. Nájdite svojho favorita, ktorý si získa jej srdce z pohodlia domova. Navyše môžete porovnať ceny, či ich v inom e-shope nemajú lacnejší.

 

Nebuďte zaťažený iba na karáty

Čo sú to karáty? Dokážete povedať, koľko karátov má diamant iba voľným okom? Nebuďte nimi posadnutý. Aj polokarátový diamant vyzerá skvostne a navyše je výrazne lacnejší. Viete, že pre vašu nastávajúcu je najdôležitejšie, ako prsteň vyzerá a nie koľko stojí? Potom pokojne kúpte lacnejší, ktorý je často krajší ako tie drahšie.

Biele či žlté zlato?

Zbožňuje strieborné šperky? Potom viete, aká farba sa jej viac páči. No vo všeobecnosti sa viac odporúčajú snubné prstene z bieleho zlata, pretože ide o výnimočný akt, ktorý si zaslúži výnimočný materiál.

 

Spýtajte sa na možnosti vrátenia a certifikát

Svet nie je dokonalý a ani váš vkus, takže sa môže stať, že sa vašej priateľke prsteň nebude páčiť, aj keď vám povie áno. Až potom časom navrhne, že by možno chcela iný. Zaujímajte sa pri kúpe, či je možnosť výmeny alebo vrátenia peňazí. Ďalšou dôležitou vecou, na ktorú veľa z nás nemyslí je overenie si certifikátu pravosti. Ide predsa o veľkú investíciu, dajte si záležať aj na detailoch, nech ste spokojný vy, aj vaša budúca snúbenica.

Čítané: 8171 x