Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Buďte krásni na svojej svadbe!

Datum: 25.08.2015

Svadba je dňom, na ktorý sa drvivá väčšina párov svedomito pripravuje niekoľko mesiacov. Všetko musí byť v tento deň dokonalé a pripravené tak, aby Vás nič nezaskočilo. S čoraz blížiacim sa dátum svadby stúpa predovšetkým napätie a stres, či to všetko stihnete a či svadba dopadne presne podľa Vašich predstáv. Svadbu a Váš svadobný deň si však musíte naplno vychutnať, mali by to byť pre Vás nezabudnuteľné chvíle, na ktoré budete s radosťou spomínať. 

Nevesta a ženích sú stredobodom pozornosti

Áno, práve noví mladomanželia musia byť stredobodom pozornosti. Svoj krásny snubný prsteň zo zlata či s diamantom odložia a navzájom si navlečú nové krásne svadobné obrúčky na znak ich lásky a vernosti. Ak sme spomenuli, že stredobodom pozornosti musia byť najmä mladomanželia, mali sme tým na mysli predovšetkým ich vzhľad. Krásne biele šaty sú neodmysliteľnou súčasťou nevesty, ako aj dokonalý účes s rôznymi trblietkami či ozdobami, ktoré jej dodajú ešte väčší šarm. Ženích by mal mať na sebe oblek doplnený o kravatu či motýlika, ktorý by mal ladiť aj k zvoleným topánkam.

Každá sa ním bude pýšiť

Naozaj, niet príliš veľa žien na svete, ktoré by sa nezaujímali o svadobné obrúčky. Tento prstienok vyberáte spoločne, čo je rozhodne pozitívum najmä pre mužov, ktorí zvyknú vybrať partnerke zásnubný prsteň bez jej vedomia a tajne dúfajú, že sa jej zapáči. Svadobné obrúčky z bieleho zlata alebo zlaté obrúčky patria k tým najpredávanejším. Symbolizujú luxus a zároveň určitú jemnosť, dokonalosť a pôvab. Pri ich výbere by nemala byť smerodajná cena, ale najmä ich vzhľad.

Pre istotu si skontrolujte ...

Popri zhone nezabudnite na všetky organizačné veci, počnúc objednaním sály a končiac dobrým kuchárom, ktorý Vás nasýti počas celého večera. Dôležitá je aj svadobná zábava s vynikajúcou hudobnou kapelou či výzdoba v svadobnej sále, ktorá dodá Vašej svadbe šmrnc.

Po svadbe na Vás čaká krásny život po boku Vášho partnera, pričom ako spomienka Vám zostanú práve svadobné obrúčky, ktoré ste si s nadšením a láskou vyberali.

Čítané: 4554 x