Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Doprajte si nádherné a kvalitné spodné prádlo, ktoré vám dodá sebavedomie

Datum: 23.10.2015

Každá žena si potrpí na peknom a kvalitnom spodnom prádle, ktoré sa dokonale hodí k jej postave. Spodné prádlo je súčasť odevu, ktoré by malo na vás správne sedieť, vyzdvihnúť vaše prednosti a zakryť prípadne nedostatky. Každému sa však hodí niečo iné a spodné prádlo nie je žiadnou výnimkou. 

Ktorou farbou ho na prvý dojem jednoznačne očaríte?

Väčšina žien uprednostňuje jednoduché tvary, farby a štýly, čiže až tak príliš neexperimentuje. Niekedy sa však treba odviazať a vyskúšať aj niečo odvážnejšie, čo oceníte nielen vy, ale aj váš partner. Vedeli ste, že blondínkam sa hodia najmä pastelové farby, brunetkám žiarivé odtiene modrej a zelenej a „ryšavkám“ zase zemité farby? Existuje však jedna farba, ktorá sa hodí naozaj každej z vás, a tou je jednoznačne dráždivá červená. Muži túto farbu jednoducho milujú a verte, že keď vás v nej uvidí, tak z vás nebude chcieť odtrhnúť oči.

Výber správnej veľkosti je dôležitý

Čo sa týka podprseniek, veľmi ľahko sa dá dosiahnuť dokonalý výsledok, ale nevhodný výber môže celkový dojem úplne pokaziť. Správne zvolená podprsenka dokáže nádherne vytvarovať vaše poprsie a zároveň im vytvoriť akúsi oporu, aby vás prsné svaly po čase nezačali bolieť. Pri výbere si nezabudnite zmerať obvod pŕs i hrudníku, aby ste si následne vybrali vhodnú veľkosť košíčkov.  

Ďalším skvelým kúskom, a to najmä pre tie odvážnejšie, sú erotické košieľky a sexy korzety, ktoré nájdete v eshope www.vitalitypradlo.sk. Ktorá žena by predsa nechcela prekvapiť svoju polovičku v nádhernom a luxusnom prádle, ktoré neuvidí len tak každý deň? Nebojte sa niečoho nového a pokojne si doprajte i odvážnejší kúsok, ktorý bude určený nielen na významné dni, ale aj na bežné večery strávené vo dvojici. Pokiaľ však zásadne uprednostňujete jednoduchšie kúsky, pokojne si vyberte niečo decentnejšie a uvidíte, že u muža vzbudíte sexuálnu predstavivosť.

Spoločnosť FLEX eu, spol. s.r.o. vznikla už v roku 2006 a posledné 2 roky patrí medzi najobľúbenejšie eshopy so zameraním na spodnú bielizeň. Spokojní zákazníci, prvotriedna kvalita tovaru, priateľské ceny a rýchle dodanie sú u nás samozrejmosťou.

 

Obrázok: www.vitalitypradlo.sk

Čítané: 5337 x