Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Poznáte trendy na jar 2016?

Datum: 19.02.2016

Aj keď máte na sebe najradšej oblečené dámske voľné teplákové súpravy, nehovorte, že ani kúsok z vášho ja sa nezaujíma o módu. Zima už pomaly končí a všetky veľké módne domy a svetoví návrhári predstavili svoje jarné kolekcie. Nezachytili ste, čo najdôležitejšie sa odohralo na mólach, ktoré znamenajú módu? Vďaka tomuto súhrnu toho najdôležitejšie sa dozviete, ako zažiariť tak, aby ste boli neodolateľná. Spoznajte trendy jari 2016. 

Farby jari

V roku 2015 bola najžiadanejšou farbou elegantná a minimalistická marsala. A ani rok 2016 nebude bez farby vo vínových odtieňoch – bordová je späť. Tento rok však nebude mať také výrazné zastúpenie ako v tom minulom, táto jar zatiaľ patrí hnedej farbe všetkých odtieňov. Čokoládové dámske topy, tmavohnedé šaty, svetlohnedé trenčkoty, to všetko je zásah do čierneho. Alebo skôr do hnedého? Ďalšou farbou, ktorá si zaslúži vašu pozornosť, je žiarivá oranžová, ženská koralová či šedá, ktorá sa skvelo kombinuje.

 

Minimalizmus a asymetrické tvary  

Minimalizmus má jednu obrovskú – nikdy nevyjde z módy. No na jar 2016 bude diktovať trendy. A keď osviežite minimalistické kúsky oblečenia asymetrickými strihmi, budete neodolateľná. Veľmi chic budú trenčkoty s opaskom, ale aj jednoduché kabátiky bez golierika. A ako sú na tom kabelky? Sú dve možnosti, jednou z nich sú minimalistické kúsky, alebo potom excentrický dizajn – pestrofarebné kabelky Desigual či kabelky so strapcami.

 

Kombinujte farby

Hoci sa vám na prvý pohľad šedá farba zdá nudná, keď k tomu pridáte jednoduché dlhé šaty lososovej alebo koralovej farby, práve vďaka šedej farbe zažiaria. Aj šedý trenčkot s opaskom v kombinácii s výraznejšou oranžovou či indigovou modrou vyzerá skvelo. Kombinácia hnedej a žltej mangovej je úžasná a počas tejto jari by ste ju mali skúsiť minimálne jedenkrát. Ak sa do nej rovno nezamilujete, bude sa vám aspoň páčiť. 

Čítané: 4635 x